Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jidáše - drobenkové

Jidáše pečeme na Zelený čtvrtek před Velikonoci. Jejich tvary by měly připomínat provaz, na kterém se oběsil Jidáš. Tradičně se připravují z kynutého těsta. Těsto z tohoto receptu voní po citronové kůře a rumu. Povrch pak zdobí drobenka.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 15 min včetně doby kynutí

135 min (120 min příprava + 15 min tepelná úprava, včetně doby kynutí)

19. 2. 2018 15:07

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 871 kJ / 3 554 kcal
Bílkoviny75,14 g
Tuky115,72 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 582 mg
Sodík 636 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy521,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: minijidáše jidáše recept drobenka ze zmekleho masla jidáše bez droždí jidáše s mletými ořechy jidáše recept albert vyborne jidase spaldove jidáše recept

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, cukr vanilkový, kůra citronová, sůl, droždí, máslo, mléko, rum, rozinky, mandle, vejce, mouka polohrubá, máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Jidáše - drobenkové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8n4g