Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vařené ve vakuu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 105 min

105 min (105 min příprava)

18. 2. 2018 18:46

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 005 kJ / 1 674 kcal
Bílkoviny168,06 g
Tuky106,38 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 495 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy10,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud nemáme speciální přístroj na vaření metodou sous-vide, tak použije kastrol nejlépe se sendvičovým dnem. Aby byl celý sáček ponořený ve vodě, zatížíme ho např. talířem. Kastrol zpravidla nepřikrýváme poklicí, protože musíme kontrolovat teplotu.

Já jsem vařil na elektrickém sporáku se sklokeramickou deskou a velkou dvojplotýnku jsem měl nastavenou na 1.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: recepty vaření sous vide vakuové vaření recepty vařené maso v sáčku maso varene v sacku hovezi ve vakuu vakuově vařené maso vaření masa v sáčku vaření ve vakumu hovězí vařené ve vakuu veprove maso ve vakuum recept na vareni z masa vareni maso v sáčky recepty hovězí maso ve ve vakuu kuřecí maso vařené ve vakuu vareny maso vařeni masa brambory vařené ve vakuu recepty vaření sous vide recepty hovezi ve vakuum recepty s vakuum

Suroviny: křídla kuřecí, srdce kuřecí, máslo, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Maso vařené ve vakuu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wr4Q