Jehněčí s křenem
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 030 kJ / 1 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,03 g |
Tuky | 36,90 g |
Vláknina | 12,63 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 48,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Namiesto jahňacej pečienky môžeme pridať kuraciu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2018 06:57
Ďakujem za milé komentáre.
15. 2. 2018 14:37
Krása
15. 2. 2018 12:56
15. 2. 2018 11:49
Vypadá to chutně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 25 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 47 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí recepty jehneci játra na šalvěji
Suroviny: maso jehněčí, játra, cibule, zázvor, kmín mletý, česnek, majoránka, paprika sušená sladká, mouka, křen strouhaný, sůl
Jehněčí s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZxJw
4 názory