Hovězí po čínsku s červeným zelím
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 306 kJ / 1 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,58 g |
Tuky | 58,55 g |
Vláknina | 14,22 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 42,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se trochu od Výbušné a trochu od Davida Kratochvíla. Díky oběma.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2010 13:00
6. 8. 2009 22:37
3. 7. 2009 09:32
3. 7. 2009 09:30
3. 7. 2009 09:04
3. 7. 2009 06:07
3. 7. 2009 00:06
Dělala jsem to v úterý a manžel dnes přišel, jestli bych to nenaložila znovu na zítra, že je to hovězí takové úplně jiné. Vždycky jsem dělala čínu jen z vepře nebo z kuřete. Ale má smůlu, sedím tady a před chvílí jsem vyndala další marmeládu z DP.
2. 7. 2009 23:59
2. 7. 2009 23:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 37 minutami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 3 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 11 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 12 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 12 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 12 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 13 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Další recepty
Tématické fráze: hovězí nudličky po čínsku hovězí maso po čínsku hovězí maso se zelím hovězí po čínsku predni hovezi cina roštena po činsku čínská hovězí kližka recepty s červeným zelím hovězí plátky po čínsku vepř po čínsku hovezi mao maso po činsku ze zelim hovězí mao po čínsku maso se zelím po čínsku recepty hovězí maso se zelím sojové maso se zelím zeli po cinsku maso se zelím po čínsku hovezi zadni cina sojové maso s červeným zelím
Suroviny: maso hovězí, olej olivový, česnek, zelí hlávkové, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, pórek, omáčka sojová, olej olivový, šťáva citronová, koření kari, koření gyros, paprika sušená sladká, chilli, pepř
Hovězí po čínsku s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZBg
9 názorů