Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí vývar s morkovou kostí

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 2. 2018 20:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 881 kJ / 1 167 kcal
Bílkoviny52,24 g
Tuky100,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

1. 5. 2022 09:24

Marie Svarcova:
Obávám se, že ta "vůně" je nepředstavitelná...;-)
No, zde se ale nabízí jednoduché řešení: Napřed zkusit a teprve posléze psát, že :-!

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 5. 2022 07:33

:-)<3:yes: parádní vývar už na pohled a tu vůni si umím představit :yes::-K, takové máme rádi

casino casino

29. 6. 2019 12:43

Nadja:
Díky za odkazy:-K
Z obavy, že i drahé sklo se snáze rozbije, jsem si pořídil levnější plast https://www.drogery.cz/produkty/ostatni/dedra/doma... Separátor dobře sloužil do okamžiku, než byl naplněn vřelým vývarem (moje nedostatečnost:-! Slouží sice dál, ale prasklinami z něj pídí kapalina ;-(
***
Nic proti receptu:-Kale přestal jsem do vývaru(který podávám především jako bujon)dávat morkové kosti:-! Vývar z předního masa (vč. žeber) příjemně voní po hovězím a naopak není cítit po loji. Naposledy jsem vařil z 1,5kg (surovinu vybírala moje milá řeznice<3jsem takřka ani nemusel sbírat tuk (bylo ho 1/2KL) :yes:

RubyRom RubyRom

18. 9. 2018 18:52

casino: Děkuji, to je super, určitě si tuto vychytávku pořídím. :-K

maris maris

18. 9. 2018 15:23

casino: dobrá vychytávka, vůbec jsem to neznala, díky za informaci, už vidím, že si tu konvičku taky pořídím. :-) jste pro mě důvěryhodná osoba, věřím, že to funguje ;-):-)

casino casino

18. 9. 2018 13:38

Vývar dělám min. 1x týdně a už mě nebavilo otravné odstraňování tuku (sbíráním, odsáváním, po zchlazení) ;-(
Jsem si tedy pořídil spešl konvičku na oddělení tuku :yes:
Pokud má někdo podobnou potřebu, ať si zadá "oddělovač tuku" :-)
Ceny jsou řádově rozdílné :-O:-(( ale třeba si také vyberete :-K

hospodyne

9. 2. 2018 01:12

přesně podle mého gusta<3:yes: ještě dávám kus oháňky

RubyRom RubyRom

8. 2. 2018 21:12

casino: Tak to jo, už jsem se lekla, že se Vám to nějak nezdá. Děkuji :-K:-K

casino casino

8. 2. 2018 21:06

RubyRom:
Já to vím, většina kuchtíků to ví :yes:
No, snad pouze s výjimkou těch z komentářů u níže vloženého odkazu a autorky toho oného rcp, že :-8

RubyRom RubyRom

8. 2. 2018 20:59

casino: Proč myslíte , že kuchaři dávají cibuli se slupkou do polévky a proč polévku vaří tak dlouho ? Asi, že to má lepší chuť a barvu ? No možná to všichni dělají úplně blbě, :-D:-D:-D že ?

casino casino

8. 2. 2018 20:53

"Vaříme pomalu, tzv. táhneme 4 hodiny."
Leckterá kuchta to zvládne za slabou hodinku... :-p
https://www.toprecepty.cz/recept/23679-falesna-hov...
No, možná je to tím, že vaří vrchní slupky zbavenou cibuli, že :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vyvar z morkovych kosti vývar z hovězích kostí hovězí vývar z morkových kostí hovězí morková kost pomalu tažený hovězí vývar hovězí morkové kosti morková kost vývar z kostí hovězí polévka s morkovou kostí hovězí kosti hovězí vývar hovězí polévka z kostí polévka z morkových kostí morkovy vyvar morková kost recept hovězí žebro s kostí recept hovězí polévka z morkových kostí polévka s morkovou kostí morkova kost recepty hovezí polévka s morkovou s kostí

Suroviny: žebro hovězí, kost hovězí morková, sůl, koření nové koření, cibule, česnek, celer, voda, petržel, mrkev, libeček, nať celerová

TopRecepty.cz

Hovězí vývar s morkovou kostí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZxQQ