Domácí tuňáková pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,42 g |
Tuky | 22,80 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 8,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s čerstvým pečivem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2018 11:31
Drobek:
Omlouvám se
To s tou cibulí mělo znít jako otázka, tedy: " malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje
Vy jste odpověděl že na chuti se pozná
Já si myslím, že nezáleží na barvě, ale na množství a tedy, že barva je zanedbatelná pokud nehraje estetickou roli
Omlouvám se
To s tou cibulí mělo znít jako otázka, tedy: " malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje
Vy jste odpověděl že na chuti se pozná
Já si myslím, že nezáleží na barvě, ale na množství a tedy, že barva je zanedbatelná pokud nehraje estetickou roli
31. 1. 2018 10:57
casino: Souhlas, červená cibule není tak ostrá, jako naše běžná žlutá.
V Mexiku jsem nikde neviděl prodávat tu žlutou, kde se jí cibule bez vaření, třeba pomazánky a saláty používají červenou.
Na vaření pak bílou a ještě ji nakrájenou propláchnou vodou.
Ale to je tam, tady jsou tyhle jinobarevné luxus = drahé.
A rozhodně bych to nemixoval, když je to jen vidličkou rozdrcené jsou v tom kousky a to my radši než pastu. Ale to už je věc osobní preference.
V Mexiku jsem nikde neviděl prodávat tu žlutou, kde se jí cibule bez vaření, třeba pomazánky a saláty používají červenou.
Na vaření pak bílou a ještě ji nakrájenou propláchnou vodou.
Ale to je tam, tady jsou tyhle jinobarevné luxus = drahé.
A rozhodně bych to nemixoval, když je to jen vidličkou rozdrcené jsou v tom kousky a to my radši než pastu. Ale to už je věc osobní preference.
31. 1. 2018 00:14
No, podobných pomazánek není nikdy dost, že
" malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje
"240 g tuňáka ve vlastní šťávě (kousky ne drcený)"
No, když se vše mixuje, tak asi mělo být napsáno: (kousky ne, drcený), že
" malá červená cibule" - BARVA cibule se pozná na chuti, když se vše mixuje
"240 g tuňáka ve vlastní šťávě (kousky ne drcený)"
No, když se vše mixuje, tak asi mělo být napsáno: (kousky ne, drcený), že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 1 hodinou
Palačinkové rolky
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 14 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 35 sekundami
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 1 hodinou
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 1 hodinou
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 1 hodinou
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
Elivet uvařila před 2 hodinami
Těstoviny s kapustou
Saratice uvařil před 2 hodinami
Tyčinky z jogurtu
12346 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Císař Nero měl rád maso plněné masem, během hostin jedl vleže a mezi chody vyžadoval sex
Další recepty
Tématické fráze: tuňáková pomazánka recepty tunakova pomazanka recept na domácí pomazanku domaci tuňáka pomazánka s tuňáka pomazanka z tuňáka domácí tunakova pomazsnka domácí tunaková pozanka domaci tunakovy krem tunakova pomazanka s cervenou cibuli recepty tunáková pomazánka pomazánka s čerstvým tuňákem tonakovapomazanka
Suroviny: cibule červená, tuňák ve vlastní šťávě, hořčice dijonská, šťáva citronová, sůl, pepř
Domácí tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BAYW
3 názory