Mamracháč haferový (borůvkový)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 770 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,06 g |
Tuky | 11,06 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 961 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 263,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nevím, odkud je recept, mám ho přes 20 let psaný rukou ve svém sešitě. Zjistila jsem jen to, že hafery se říká borůvkám na vsetínsku.
Použila jsem mražené kamčatské borůvky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2017 22:02
18. 11. 2017 19:24
18. 11. 2017 18:36
18. 11. 2017 18:25
18. 11. 2017 18:23
Ani nevím, odkud to mám opsané, výborné to ale je - bramborové těsto, kyselkavé borůvky, cukr na povrchu a do toho na teplém povrchu chladivá a hladící zakyska...
18. 11. 2017 18:16
Ale dovedu si představit, že to bude moc dobré...mamracháč
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Mandlové brambůrky jako z cukrárny: Postup je jednoduchý, ale chuť výjimečná
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: borůvky recept borůvky recept haferový knedlík haférový koláč
Suroviny: brambory, mouka hladká, vejce, sůl, cukr, ořech muškátový strouhaný, borůvky, cukr krystal, smetana zakysaná, cukr moučkový, sádlo, mouka hrubá
Mamracháč haferový (borůvkový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJoW
6 názorů