Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kuřecí směs à la čína

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 11. 2017 14:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 609 kJ / 1 341 kcal
Bílkoviny241,31 g
Tuky12,15 g
Vláknina13,87 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,45 g
Sacharidy61,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s jasmínovou rýží

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dadulka111

8. 11. 2017 17:42

No - nejsem bůhví jaká kuchařka a proto nerada kritizuji recepty, dokud je nevyzkouším, ale zde musím. Pokud já budu připravovat "čínu" , musím mít všechny suroviny připraveny předem. Nevěřím tomu, že bych to vše podle tohoto receptu stihla připravit při vaření.

MiskaM MiskaM

7. 11. 2017 21:38

Lenunka: no vím jak dlouho jsem to vařila celkově a půl hodiny to nebylo tak ikdyby hodinu ať nežeru :-D ;-)

Lenunka Lenunka

7. 11. 2017 21:35

MiskaM: tady vůbec nejde o to, co se mě osobně líbí nebo nelíbí, já Vás jen kolegiálně upozorňuji na to, že máte v receptech krávoviny. Jakákoliv začínající kuchařka, která bude čínu dělat 1,5 hodiny, spláče nad výdělkem, a to Vaší vinou. O tom to je:-)

MiskaM MiskaM

7. 11. 2017 21:33

Lenunka: :-// nevim proč by měla jako hořet kuchyň :-// to říkám jak jsem psala vám ve zprávě

Lenunka Lenunka

7. 11. 2017 21:32

casino: no to už jsem ani nerozebírala radši, dát si na pánev rozpálit trochu oleje a mezitím očistit a nakrájet na nudličky kilo masa, to už asi hořela kuchyň.:-)

magdalenka magdalenka

7. 11. 2017 21:07

MiskaM: Nikto nespochybňuje, že si u vás doma každý pochutnáva. Len niektoré Vaše výtvory udivujú - s tým ste mohli rátať, že ak zverejníte nejaký recept, že sa k nemu ľudia budú vyjadrovať. Väčšinou sa vyjadria trochu skúsenejší kuchári a kuchárky. Na druhej strane - nikto učený z neba nespadol.

MiskaM MiskaM

7. 11. 2017 21:04

Lenunka: a jinak maso vysušený nemám takže asi tak ono kdyby jste ji ochutnala tak si myslím že budete mluvit jinak on obrázek sice možná jiným kazí vzhled ale chuťově vše mám dobrý i dokonce tu Čínu ;-)

MiskaM MiskaM

7. 11. 2017 21:01

Lenunka: :-// zajímavý jé že jste dost rypava a furt se vám neco nelíbí. :-// u nas si každý pochutná na mém jídle ;-)

casino casino

7. 11. 2017 20:55

Zaplaťpámbů že jsem nebyl na PC, neb za případný koment bych (k radosti mnohých) letěl z TOPek jak rom z hospody:-D
Dívky, nedivte se až neprojdete futry...
Lenunka: a zizala: kvůli svatozáři:-D a MiskaM: kvůli hypertrofovanému sebevědomí stran kuchařského umění ;-)
***
Lenunka:
Děvče zde vaří z kila! masa:-O Takovou pánev bych chtěl mít...:-)
Já dělávám vzdáááleně podobného https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch... asi z polovičního množství a tepelná úprava trvá asi 5 minut
MiskaM:
"Pikantní kuřecí směs à la čína"
No, třeba pokud byste z názvu vygumovala poslední tři slůvka, tak my bychom přestali vidět rudě a na rcp ani neklikli...:-)

Lenunka Lenunka

7. 11. 2017 19:41

zizala: no já už jsem to ani nekomentovala. Zelenina na bláto a maso vysušené ale " moc dobra cina to byla"
Možná by nebylo od věci to zkusit udělat v papiňáku tak hodku, hodku a půl...:-D...né, to už jsem fakt přehnala:-)

MiskaM MiskaM

7. 11. 2017 19:17

zizala: vím co dělám a co vařím a jak dlouho nemam jidlo za 5 minut hotový nemam prsten abych s ním otočila a jidlo bylo hotový. Nejsem sice vyučená kuchařka ale vařím umím takže asi tak

zizala zizala (moderátorka)

7. 11. 2017 19:13

MiskaM: 1,5 hodiny? 8-( Už jste někdy slyšela, že maso "po čínsku" se až na výjimky vaří jen krátce? Začít krájet zeleninu, když máte maso v pánvi, je základní chyba. Vše musí být připravené předem, aby pak práce šla ráz na ráz. Maso se jen opéká, nemělo by se dusit. Je to rychlé jídlo, propána. Vaše recepty popírají základní kuchařské postupy. Číňan by si u vašeho jídla ukroutil hlavu, že tohle jídlo přisuzujete jeho národu :-D

Lenunka Lenunka

7. 11. 2017 18:32

MiskaM: Aha.

MiskaM MiskaM

7. 11. 2017 18:32

Lenunka: no tak celkově 1,5 hodiny cca

Lenunka Lenunka

7. 11. 2017 18:30

MiskaM: já se neptala, jak moc to bylo dobré, ale jak dlouho se to tedy ve skutečnosti vařilo:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pikantní cina pikantní kuřecí čína čínská směs pikantni kureci smes cim zahustit cinu kuřecí směs na cinu recepty masová směs čína jak zahustit čínu kuřecí čínská směs kureci cina pikantni cina no pikantní čínská masová směs kuřecí maso a la čína pikantní čína recept čínská směs recept pikantní kuřecí čína recept kuřecí nudličky a la čína pikantni čína z kuřecího masa recept na pikantní kuřecí pánev čínská kuřecí směs

Suroviny: prsa kuřecí, olej, cibule, paprika čerstvá zelená, kapie, paprika čerstvá oranžová, paprika čerstvá červená, rajče, omáčka sojová, zázvor mletý, směs na čínu, směs na čínu, kečup sladký, česnek, sůl mořská, pepř, semínka sezamová, voda, solamyl, voda

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí směs à la čína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wNOg