Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička po portugalsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1,5 hodiny + 2 hodiny příprava/marinování

1,5 hodiny + 2 hodiny příprava/marinování

15. 10. 2017 09:27

Suroviny

Porce: 3+

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 677 kJ / 1 357 kcal
Bílkoviny106,32 g
Tuky54,46 g
Vláknina23,49 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 355 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy69,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na maso po portugalsku se sice má používat plec nebo ramínko, ale na zkoušku jsem použila krkovičku a vyšlo to nádherně a doměkka. Část mé rodiny k tomu chtěla brambory, tak proto je fotka bez přílohy, bylo dvě, oboje bylo stejně dobré. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2017 10:18

No paráda! :-O. Určitě vyzkouším!! :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso po portugalsku recept maso po portugalsku po portugalsku krkovička s rýží recept marinovaná krkovice porto krkovička podáváme s rýží portugalska kucharka krkovička s ančovičkama krkovička s ančovičkami

Suroviny: krkovice vepřová, pepř celý, koření oregáno, cibule, rajče, mrkev, jablko, olivy s ančovičkou, sůl, olej, víno červené, koření hřebíček, skořice celá

TopRecepty.cz

Krkovička po portugalsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DO4n