"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Ti, kdo patří mezi milovníky aromatických sýrů, určitě ocení tuto netradiční úpravu kombinace dvou z nich - výrazných syrečků a jemnějšího camembertu. Nejlépe si "bezmasý tatarák" vychutnáte na horké topince s česnekem, ale bude výborný i s krajíčkem čerstvého chleba.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 886 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,72 g |
Tuky | 41,11 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 20,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2023 22:51
Zajímavá obměna klasického masového tataráku
7. 3. 2019 19:58
81zita: Děkuji za zprávu..a doufám, že budou chutnat všem...
7. 3. 2019 19:37
Je skvělý, právě jsem ho dodělala na zítřejší oslavu :) Jen jsem nesehnala tvarůžky, tak jsem je nahradila "Syrečkem" od Madety a i tak je to moc moc dobré :)
6. 8. 2018 06:01
Zdenka1: Zdeni mám velkou radost, že všem chutnalo.. Děkuji za zprávu..
5. 8. 2018 14:11
Realizací Tvého receptu jsem udělala rodince velkou radost. Tvarůžky jsme měli přímo z Loštic, hořčici jsem dala ruskou, tak již nebylo potřeba nijak kořenit. Super recept Moc za něj děkuji
29. 10. 2017 18:41
mika59:
19. 10. 2017 13:37
Anna Kocikova: Ivace64: Děkuji..
18. 10. 2017 17:51
mika59: včera jsem taky měla syreček chvíli v chladu a pak se výborně krájel. Dělám to vždy, když tyto sýry strouhám, takže bezva nápad Miládko a asi vyzkouším s tím, co doma mám taky
15. 10. 2017 13:52
Anna Kocikova: tak to je super vychytávka, to by mě nenapadlo
15. 10. 2017 12:24
MňamTo teda musela být voňavá dobrotaSýry podobného typu se velice dobře strouhají na struhadle potřeném olejem
14. 10. 2017 23:38
Eja57:
Jj, měl jsem na mysli originál v konzumní zralosti.
No, je to podobné jako porovnávat Gorgonzolu a Nivu, že
mika59:
Vyfoceným německým "camembertem" se mnohé vysvětluje. Diky a nedělám si srandu
Frantiska:
"Ujíždím" na Camembertu který když ho rozkrojím tak má tendenci drhnout mi
Jj, měl jsem na mysli originál v konzumní zralosti.
No, je to podobné jako porovnávat Gorgonzolu a Nivu, že
mika59:
Vyfoceným německým "camembertem" se mnohé vysvětluje. Diky a nedělám si srandu
Frantiska:
"Ujíždím" na Camembertu který když ho rozkrojím tak má tendenci drhnout mi
14. 10. 2017 21:53
Eja57: Děkuji...
14. 10. 2017 20:02
casino: Já s Vámi souhlasím napůl... dobře uzrálý originál Camembert nenastrouháte za žádných okolností ( leda z mrazáku), ale sýr designovaný na obalu jako Camembert z lednice nastrouháte v pohodě.... Já bych spíš měla problém s kvalitou běžně prodávaných tvarůžků....přivezl mi onehdá kamarád přímo ze zdroje a ty byly.....
Ale fotka s prominutím jako obvykle k sežrání a moc pěkný recept, dala bych si...
Ale fotka s prominutím jako obvykle k sežrání a moc pěkný recept, dala bych si...
14. 10. 2017 17:21
Frantiska: No když je v teple tak to asi nejde, ale ztuhlý jde krásně....
14. 10. 2017 17:14
mika59: ja věřím, že šel strouhat :) jenom teda většinou jsem ho měla opravdu hodně měkký.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 18 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 40 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Jak připravit sýrový tatarák? Potřebuje pořádně ochutit a nejlepší je s topinkami
Další recepty
Tématické fráze: tatarák ze syrečků tatarák z tvarůžek tatarák z tvarůžků sýrový tatarák tvarůžkový tatarák recept tatarský biftek z tvarůžků tatarák z tvarůžek recept recept na tvaružkový tatarák tatarak s tvaruzek tatarák ze syrečků-recept recepty z tvarůžek recepty tvarůžkový tatarák recept tatarák z olomouckých tvarůžků recept tvarůžkový tataráček tvarůžkový tatarák s camembertem tatarák z hermelinu tatarák ze syrečků recept tatarák z tvarůžků s pivem tvarůžkový tatarák tatarák z syrečků
Suroviny: sýr tvarůžky kulaté, sýr camembert, cibule červená, cibulka jarní, olej, hořčice, kečup pikantní, pivo světlé, paprika sušená sladká, chilli, sůl, pepř mletý
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nAKl
21 názorů