Francouzské palačinky
Palačinky jsou skvělé - ať už k snídani, svačině nebo k obědu. Za vyzkoušení stojí tento léty prověřený recept s osvědčeným poměrem surovin. Podle něj upečené palačinky se vždy povedou - netrhají se, nelepí a dají se péct velmi tenké.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 144 kJ / 1 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,04 g |
Tuky | 65,43 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 234,63 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2017 19:40
Napadlo mě ,myslíte že se dá mouka zaměnit za MODURIT, alespoň myslím , že se to tak jmenovalo.Prodávali to pro výtvarné kroužky a jesle.Po rozdělání s vodou se mohlo vytvarovat cokoliv a potom upéct v troubě. Ztvrdlo to jako podešev.
Děkuji za odpověď.
8. 3. 2017 18:52
Myslím si že musí být výborné.Právě jsem jedny dodělal , trochu jiné, ale také výborné.A jak již řekl pan Jiří. Chyba nebyla v receptu , ale asi v kuchaři. Jak mohou být palačinky tvrdé ???Napadá mě jediná možnost, že byly na uhel !Víte někteří pisatelé chtějí zaujmout za každou cenu a nevědí o čem mluví.
5. 3. 2017 19:02
21. 2. 2017 13:44
18. 2. 2017 18:50
26. 1. 2017 21:04
26. 1. 2017 21:01
26. 1. 2017 07:05
25. 1. 2017 23:48
Kdo tu tvrdi, ze jsou tvrde, tak je rozhodne neumi delat
26. 11. 2016 16:24
17. 9. 2016 21:27
17. 9. 2016 21:22
30. 5. 2016 11:39
3. 4. 2016 13:59
28. 3. 2016 12:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 5 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak skládat palačinky. Video předvede čtyři způsoby, jak efektně naplnit a servírovat palačinky
Palačinkový den se slaví právě dnes! Ukážeme vám, jak na ty nejlepší a nejtenčí a zjistíte taky, kde se konají palačinkové závody
Desatero rad na téma palačinky: Z čeho připravit těsto a jak palačinky smažit
Další recepty
Tématické fráze: palačinky francouzské palačinky francouzské palačinky recept palačinky recept palačinky recept těsto recept na výborné palačinky recept palačinky recept na francouzské palačinky palačinky francouzske těsto na francouzské palačinky výborné palačinky těsto na palačinky francouzská palačinka francouské palačinky luxusní palačinky recept na palacinky recept francouzské palačinky francouzske palacinky recept testo nejlepsi palacinky nejlepší francouzské palačinky
Suroviny: mléko, voda, vejce, olej, rum, cukr vanilkový, sůl, mouka hladká, olej
Francouzské palačinky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4807
176 názorů