Rychlý "segedín" z pečeného masa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 171 kJ / 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,48 g |
Tuky | 18,72 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 50,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to velice rychlé. A pokud zbude maso z pečeně, je to jednoduché zpracování a zase trochu něco jiného.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2017 00:16
savlinka: jemmy: mysulka: Sudet: Díky...
28. 12. 2017 18:20
Výborný nápad Ty prostě nezklameš super
28. 12. 2017 18:16
28. 12. 2017 17:52
28. 12. 2017 13:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 31 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 41 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 45 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Jak připravit ryzce? Kuchyňská úprava je rychlá, skvěle chutnají na kmíně
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: maso pečené na zelí segedin z pečeného z bůčku jake maso na segedin zpracovani pečeneho masa recept na zpracování pečeného masa segedín z pečeného bůčku pečené maso v zelí na způsob segedinu recepty z pečeného masa pečené maso se zelím maso na segedýn segedýn z pečeného vepřového masa pečený segedýn vepřové maso pečené na kysaném zelí pecene zeli s masem vepřové maso pečené na zelí vepřové maso pečené v kysaném zelí peceny sgedyn veprove maso na zeli segedín z výpek a pečené maso
Suroviny: maso, zelí kysané, brambory, cibule, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, cukr, sůl, pepř
Rychlý "segedín" z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LO5A
5 názorů