Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrovo-bůčková paštika

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 12. 2017 14:19

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie20 513 kJ / 4 903 kcal
Bílkoviny233,52 g
Tuky412,41 g
Vláknina10,18 g
Cholesterol 4,02 g
Sodík 10,51 g
Sůl26,07 g
Sacharidy59,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdysi jsem paštiky mixovala v klasickém mixéru, nyní si práci usnadňuji mixérem ponorným. Jde to rychle, dobře a nezašpiním tolik nádobí.

Většinu soli přidávám do směsi, ve které ještě nejsou vejce - a řídím se vlastní chutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bůčková paštika domácí bůčkovou pastika bůčková paštika recept játrovo masová paštika domácí bůčková paštika játrová paštika top recepty játrové knedlíčky játrové knedlíčky recept játrová bůčkovou pastika jatrovo veprova paštika kuřecí bůčkovou pastika recept játrová paštika bůčkova paštika recepty domaci jatrova pastika buckova recept buckova pastika domácí bůčková paštika s játry játrovo masová pomazánka jde zmrazit játrová paštika kuřecí na bůčkovou pastika masová bůčkovou pastika

Suroviny: bůček, játra vepřová, vejce, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, zázvor, majoránka, pepř, koření hřebíček, sůl, vývar masový

TopRecepty.cz

Játrovo-bůčková paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6lmV