Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanové Lotus řezy

Skvělý dezert, pro který potřebujete minimum surovin. Pokud máte rádi tradiční medovník, ale nehrnete se do pečení, je pro Vás tento recept skvělým řešením. Nejlépe chutná uleželý, ale věřte, že pokud ochutnáte hned, dezert už uležet nejspíš nestihne.

Hodnocení receptu je 4,9 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min Bez doby odležení

40 min (40 min příprava, Bez doby odležení )

8. 12. 2017 21:38

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Množství surovin je určeno na misku nebo pekáček o velikosti 30x20 cm.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 101 kJ / 1 458 kcal
Bílkoviny12,00 g
Tuky150,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy15,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarinetteQueen3 MarinetteQueen3

13. 8. 2023 19:25

Vyzkoušeno už podruhé a veliká mňamka<3

Petulina95 Petulina95

27. 7. 2021 15:40

Jednoduché a skvělé <3<3<3 přítel ho teď po mě chce každý týden :-D děkuji a přidávam foto :yes:

recepty73 recepty73

21. 1. 2021 08:01

Lucienne94: ...Lotusky jsou všeobecně přeslazené sami o sobě;-), takže kdo je zná, ví, do čeho jde:-8
...a proto se smetana jen lehce ovoní vanilkovým cukrem a ani ten by tam být nemusel;-)

Lucienne94

20. 1. 2021 23:58

Měla jsem asi větší formu, tak jsem spotřebovala skoro 3 balicky Lotus sušenek i víc smetany. Pro nás to bylo šíleně preslazené a to máme sladké hodně rádi. Znovu již dělat nebudu.

recepty73 recepty73

16. 5. 2020 05:17

Marie Svarcova: ...děkuji:-K ...u nás mascarpone příliš neboduje, ale když dělám třeba poháry, nastavuji šlehačku zakysankou a to je taky<3:-*:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 5. 2020 22:20

:yes: dělám je s mascarpone a šlehačkou , jsou skvělé, nejlépe uleželé přes noc :-K

Eva

21. 12. 2017 09:24

Já to promazávám jenom zakysanou smetanou a je to taky luxusní! Tuhle variantu musím ještě vyzkoušet.

jemmy

18. 12. 2017 18:32

<3Tohle mi nejak uniklo.Je to super.Holka hodne pece medovnik,je to opravdu pracne.Uz jsem ji poslala tento rychly receptik.:-K:yes:

Iljusa Iljusa

10. 12. 2017 12:42

:yes::yes:<3

recepty73 recepty73

9. 12. 2017 19:13

...je;-) ...já nejradší tak 4-5 hodin chlazení, kdy nejsou ještě lotusky rozleželé, ostatní netrpělivě vyčkávají:-D

Michaela.Koc

9. 12. 2017 09:27

Tak tohle bude nebe v hubě :yes:<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rezy z lotus susenek řezy ze sušenek lotus lotus řezy dort z lotusek dezert z lotusek řezy z lotusek medovnik z lotusek dezert z lotus sušenek rez z lotusek tiramisu z lotusek dezert ze sušenek lotus medovník ze sušenek lotus medovnik z lotus susenek řez ze sušenek lotus cheesecake z lotusek řezy lotus lotus dezert lotus řez rezy z lotus kuličky z lotusek

Suroviny: sušenky karamelové, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Smetanové Lotus řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4jQ7