Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mamracháč - čtvero ročních období

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 12. 2017 15:26

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 603 kJ / 1 339 kcal
Bílkoviny43,06 g
Tuky11,06 g
Vláknina25,75 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy253,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ve svém starém sešitě mám u borůvkového mamracháče napsanou i tuto slanou variantu. Je to velice jedlé, syté a dobré!

Náplň můžete obměnit podle své chuti nebo možnosti ledničky a těsto ovonět třeba i trochou drceného kmínu - ten jde k bramborům velice dobře.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

19. 12. 2021 09:56

Pod záhadným názvom som objavila túto nádheru! :-8

Kvety

5. 12. 2017 19:43

Určitě vyzkouším!

zizala zizala (moderátorka)

5. 12. 2017 17:07

Uloženo :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mamracháč recepty podle ročního období muškátové kovářovy pečeme podle ročního období náplň do sekaný

Suroviny: brambory, mouka hladká, vejce, sůl, ořech muškátový strouhaný, bylinky, kopřivy, sýr strouhaný, cibule, rajče, česnek, bazalka čerstvá, cibule, houby, celer řapíkatý, česnek, sýr strouhaný, zelí kysané, křen, protlak rajčatový

TopRecepty.cz

Mamracháč - čtvero ročních období

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xvov