Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční perníčky s medem

Medové a kořeněné perníčky pečeme zejména na Vánoce, kdy z těsta vykrajujeme tvary spjaté se zimou a vánočními svátky. Ke zdobení pak tradičně volíme bílkovou polevu, která připomíná ledovou sněhovou nadílku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 38 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 8 min bez doby odležení těsta

38 min (30 min příprava + 8 min tepelná úprava, bez doby odležení těsta)

3. 12. 2017 19:41

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie28 140 kJ / 6 726 kcal
Bílkoviny132,70 g
Tuky145,74 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 7,21 g
Sůl1,29 g
Sacharidy1 203,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Troubu jsem předehrála na 180 °C a pak stáhla a pekla při teplotě 130-120 °C

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: perníčky z 250 g hery recept na vánoční perníčky do formiček vánoční perníčky recept vánoční perníčky bez hladké mouky perníčky recept 750 g hladké mouky vánoční perníčky top recepty vánoční cukroví vánoční perníčky

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, med, tuk hera, vejce, kakao, koření do perníku, soda jedlá, vejce, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Vánoční perníčky s medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8nqr