Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španěláčky z králíka

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 110 min

110 min (110 min příprava)

1. 12. 2017 17:09

Suroviny

Porce: 2 - 3

Nutriční hodnoty

Energie3 763 kJ / 899 kcal
Bílkoviny36,00 g
Tuky69,98 g
Vláknina7,86 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,06 g
Sacharidy29,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dlouho jsem nevěděl co s tímto masem podniknout a tak jsem udělal tohle. Dlouho jsem tu nebyl, tak prosím adminky o trpělivost a případnou úpravu a pomoc. Děkuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

klukodvody klukodvody

10. 12. 2017 17:27

Dajda: No já vážně nevěděl co odpovědět, ale pak mně napadlo jedno. Když dva dělají totéž, není to vždy totéž. Díky.

Dajda Dajda

10. 12. 2017 17:13

LuNa49: Nedovedu si představit maso z králíka, které by bylo tuhé, zvláště když nejde o zasloužilého letitého jedince! :-O

klukodvody klukodvody

10. 12. 2017 10:43

LuNa49: Já nevím, jak Ti mám odpovědět.:-?

LuNa49

10. 12. 2017 01:58

klukodvody: Já kdysi přesně toto zkoušel, to maso bylo jako houžev, tuhé. A to byli mladí králíčci.

klukodvody klukodvody

1. 12. 2017 20:50

Dajda: Přesně. Já jsem tomu říkal divný maso. A abych nebyl úplně mimo, tak jsem se zeptal kamaráda veterináře a tak jsem to nazval jak mně řekl. Pupek. Děkuji .

klukodvody klukodvody

1. 12. 2017 20:48

Simona Skolakova: No přivezl jsem šest králíků a na polévku toho bylo moc, tak jsem to prostě zkusil a myslím, že to vyšlo. Díky za hodnocení.

klukodvody klukodvody

1. 12. 2017 20:46

Sudet: No právě. Já pořád řešil co dělat. Ještě později dám závitky na smetaně a díky.

Sudet Sudet

1. 12. 2017 20:44

Super nápad, většinou točím ty samá králičí jídla, tohle zní dobře:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 12. 2017 19:53

Stále jsem se na ptáčky z králičích pupků chystala,ale ještě nevyzkoušela,ale jak vidím je to prima nápad a recept se mi líbí;-):yes:

Dajda Dajda

1. 12. 2017 18:03

To je zajímavý nápad, jak spotřebovat celkem nezajímavý kus masa! :yes: Ráda dělám ptáčky z kuřecích stehýnek, jsou hned hotové a do jisté míry dietnější. Tohle musím vyzkoušet!

klukodvody klukodvody

1. 12. 2017 17:28

Děkuji a ještě mám závitky z toho samého na smetaně, tak to zkusím také přidat. :-):-)

klukodvody klukodvody

1. 12. 2017 17:26

Také zdravíme a děkuji za přivítání. U nás toho bylo teď hodně i problémů. Tak snad se pokusím něco dat a jsem rád, že se Ti to líbí.:-K:-K

hosta hosta

1. 12. 2017 17:25

Přesně tohle mne napadlo, když jsem nedávno v Rabbitu koupila několik tácků tohoto chlazeného děleného králičího masa:yes: Upekla jsem na zelenině a cibuli, ale tahle úprava přijde na řadu brzy:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 12. 2017 17:20

Tož vítej!! Dlouho jsem tě neviděla!! A hned taková dobrota z králíka. To mne ještě nenapadlo :-) :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty recept na králíka králičí pupek recepty z králíka recepty na králíka španěláčky z kraličího masa králičí pupky recept kralici pupek recept recepty králík pupek z kralika recepty stale ptaci na smetaně ptacky z kralika ptáčky z králičího pupku

Suroviny: hořčice plnotučná, vejce, okurka čerstvá, slanina, párky, sádlo, cibule, česnek, petržel, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, omáčka worcesterová, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Španěláčky z králíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zDp2