Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tutmanik (bulharský koláč)

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 7. 2017 16:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 036 kJ / 4 311 kcal
Bílkoviny143,35 g
Tuky211,44 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 577 mg
Sodík 3,37 g
Sůl7,97 g
Sacharidy448,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

6. 6. 2022 19:55

Veľmi dobré. Akurát nabudúce pridám viac syra, nie, žeby to nebolo dobré, ale ja mám rada balkán, tak dám viac. ;-) Použila som maslo. ;-)

gallischek gallischek

28. 7. 2017 18:23

hosta: dle libosti

hosta hosta

28. 7. 2017 17:17

Co je míněno tím "rozměklým tukem"? Máslo? Sádlo?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bulharske placky bulharsky kolac bulharske placky recept bulharský kynutý slaný koláče kynutý slaný koláč bulharsko bulharský placka se sýrem bulharský kynutý slaný koláč bulharsky syrovy koláč bulharské slané placky bulharský slaný koláč bulharský kynutý slaný koláč bulharská placka s máslem a česnekem spanelsky recept na kynuty kolac na slano bulharská slaný koláč z kynutého těsta bulharský sýr cibulovy kolac s ricotou bulharské sýry bulharsky rychle

Suroviny: mléko, vejce, sůl, droždí, mouka hladká, tuk, sýr tvrdý, máslo, strouhanka

TopRecepty.cz

Tutmanik (bulharský koláč)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wNxg