Kapr na batátovo-okurkovém základě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 174 kJ / 42 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 0,32 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 7. 2017 06:41
25. 7. 2017 17:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 46 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat výborné kapustové karbanátky? Připravíme je z čerstvé kapusty, která je k dispozici i v chladném období
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Kapr na modro: Co se za tímto nezvyklým názvem skrývá a jak rybu na modro připravit
Další recepty
Suroviny: kapr, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, batáty, okurka čerstvá, cibule, kopr, olej, pepř
Kapr na batátovo-okurkovém základě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y4Az
2 názory