Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové s hlívou ústřičnou

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

30. 6. 2009 22:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 841 kJ / 918 kcal
Bílkoviny121,21 g
Tuky24,53 g
Vláknina22,19 g
Cholesterol 358 mg
Sodík 306 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy44,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokrm můžeme připravit i v tlakovém hrnci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 2. 2022 10:50

:-)<3 dělám téměř stejně a je to moc dobré :yes:pěkný recept i foto

LenkaRojtova LenkaRojtova

5. 5. 2017 19:08

Dneska jsem vařila k večeři a je to teda obrovská mňamka! <3 Jako přílohu jsem dělala šťouchané brambory se smetanou a jarní cibulkou :-p:yes:

bobzbrd

19. 4. 2015 11:11

Měl jsem vepřové kostky z Penisu, tak jsem je použil.
Místo kečupu Cikánka (nebo Čertovka), trochu neředěná a promíchaná s trochou mouky - dle potřeby.
Hlívu spíš trhám, jenom ty tvrdší části krájím tak, jak se to povede a dávám, až se orestuje maso.
Žádné jídlo také nedokážu uvařit 2x stejně..
:yes:;-):-D

Lenula4 Lenula4

1. 6. 2014 13:20

Výborný recept, strašně nám chutnalo, receptík si hned ukládám. Jediné co jsem změnila je, že jsem nezahušťovala moukou, omáčka mi přišla tak akorát a nebyla třeba více zahušťovat ;-)

sojka

14. 5. 2013 14:56

Dnes jsem vytvořila a musím uznat že naprosto nemá chybu - dle obrázku mě zlákala i ta brkaše a výsledek prostě na jedničku! Chválím a děkuji za super recept! ;o):-K

Jikotka Jikotka

4. 8. 2011 14:21

Mirčo,chtěla jsem dát podle mě nový recept,ale když jsem se podívala jestli někde není podobný,zjistila jsem že už tady máš recept ty.Dneska jsem dělala něco hodně moc podobného,jenom jsem nedávala rajčatový protlak a dala jsem jeden řapík celeru a taky to byla dobrota...:-p,přidávám fotku,když už jsem to fotila :-D:-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 6. 2011 22:26

Moc hezky připravený pokrm:-p+5:yes::-K

BILKOVAI BILKOVAI

26. 3. 2010 21:30

:-p:-K:-*:yes:Bodík už letí:-))

mirca75 mirca75

1. 7. 2009 12:25

Jiřičko:-)už pro to si takové "momentální" variace ihned zapisuji do kuchař.sešitu a nebo za dobré paměti rovnou sem,jinak bych příště vůbec nevěděla jak na to:-).A co myslíte,stejně to příště není 100% to samé(asi už si pak dávám víc záležet:-D),ale to asi není nikdy-stačí dostat jinou papriku,protlak,..a hned je chuť o něco jinačí;-).Jsem moc ráda že se vám receptík líbí a jesli vyzkoušíte,budu moc ráda.A jestli budete tak hodná dejte pak vědět jak chutnalo nebo nechutnalo;-),mám ráda když se receptík uchytí i jinde a je používán.
A děvčata vám též děkuji za pochvalu,přiznám se-potěšila:-8;-):-D

Jiřička

1. 7. 2009 08:02

Paní Mirko, také ráda vařím , já tomu říkám co dům dal, ale nikdy se mi nepovede 2x, i když rodina si to přeje. Váš recept už mám zapsaný a hlavně pro tu hlívu máme ji moc rádi. Děkuji. J.

dzungila

30. 6. 2009 23:42

Mirčo, několikrát se i u mě osvědčilo, že to co vznikne ve spěchu a momentálním nápadem, fakt stojí za to.;-) Ode mě hlavně bodíka za hlívu!:yes: Moc dobrá a zdravá!

Eliza Eliza

30. 6. 2009 22:46

Mirčo, tvoje sporákové variace nemají chybinku... :-p Je vidět, jak tě to těší a dokonce je znát i to, že si doma pochutnávají. Skvělý recept... líbí se mi, že píšeš přímo "z kuchyně", a to doslova!!! :yes: - obdivuji tě - :yes:

Bibinka Bibinka

30. 6. 2009 22:36

Mirko,už podle sebe vím, že improvizace nikdy nezklamou a většinou jsou to ta chuťově nejlepší jídla. Není co řešit.prostě vypouštím k tobě bodíka:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso s hlívou recepty s hlívou ústřičnou recepty maso s hlívou ústřičnou vepřové maso na hlívě hlíva ústřičná recepty recepty s hlívou recept s hlívou ústřičnou maso s hlivou ustricnou veprove platky s hlivou kotlety s hlívou ústřičnou vepřová kýta s hlívou recept s hlívou maso s hlívou kotlety s hlívou maso na hlívě kotleta s hlivou ustřičnou top recepty hlíva ustřičná hlíva ústřičná s masem vepřové kotlety s hlívou kotleta s hlívou

Suroviny: plec vepřová, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, cibule, sůl, pepř mletý, olej, hlíva ústřičná, cibule, koření oregáno, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřové s hlívou ústřičnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k5kv