Čína wok s jasmínovou rýží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 968 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 411,65 g |
Tuky | 18,70 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 963 mg |
Sodík | 978 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 19,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čínu podáváme s jasmínovou rýží.
Přeji dobrou chuť :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2017 12:53
maso ať je jakékoliv na čínu by se mělo nejdříve promíchat se škrobema a potom s bílkem. To dává tomu masu tu pravou klouzavou strukturu i když je krásně osmažené.Nikdy bych do pánve nedal maso bez této úpravy. to co vidím na obrázku silně připomíná lečo.
9. 10. 2017 12:51
MiskaM: pokud jste použila škrob i glutamát, je potřeba to rozepsat srozumitelně (na samostatné řádky) - prosím, opravte si to
9. 10. 2017 12:37
casino: tak příště napíšu jen bramborový škrob to bude snad stačit ne
9. 10. 2017 12:34
Čína wok s jasmínovou rýží
No, pod název "čína" se schová kdeco jak v surovinách, tak v postupu...
MiskaM:
"bramborový škrob (glutamát)"
Jak je to tedy s tím glutamátem?
Já vím, že víte ale proč to tak blbě píšete, he?
No, pod název "čína" se schová kdeco jak v surovinách, tak v postupu...
MiskaM:
"bramborový škrob (glutamát)"
Jak je to tedy s tím glutamátem?
Já vím, že víte ale proč to tak blbě píšete, he?
9. 10. 2017 12:15
bofinka: škrob se dává aby se s nim zahustila jidla nekdy použiju jíšku ale do Číny jsem dala škrob ten davam často
9. 10. 2017 12:11
Neco jako dusene maso na zelenine, zahustene skrobem .
Co znamena v surovinach - bramborovy skrob (glutamat)? Skrob je zahustovadlo, glutamat dochucovadlo, ktere muze nahradit max. sul, ale rozhodne nezahusti omacku .
Co znamena v surovinach - bramborovy skrob (glutamat)? Skrob je zahustovadlo, glutamat dochucovadlo, ktere muze nahradit max. sul, ale rozhodne nezahusti omacku .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 3 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 6 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 7 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 15 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 22 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 2 minutami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 3 minutami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 22 minutami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 38 minutami
Nejlepší špenát
simei uvařila před 2 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 2 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 2 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
Další recepty
Tématické fráze: cina wok wok cina čína s rýží kuřecí wok omáčka k rýži wok panev s rýží pravá čína s rýží recepty kureci čína s ryzi pravá čína s rýží wok cina recept jiska do číny čína na wok úprava zeleniny wok čína s rýži recept recept s ryzi čína vok wok omáčka s ryzí ryze s činou recept čína s rýží recept na pravou čínu
Suroviny: prsa kuřecí, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, protlak rajčatový, pórek, zelená nať, rajče cherry, škrob bramborový, voda, sůl, pepř, kukuřice
Čína wok s jasmínovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEv2
6 názorů