Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šafránové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

4. 10. 2017 12:20

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 390 kJ / 1 049 kcal
Bílkoviny17,90 g
Tuky1,75 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy206,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bofinka

6. 10. 2017 13:14

Doporucuji pridat safran az ke konci pripravy risotta a nechat ho behem samotne pripravy namoceny v trosce tepleho vyvaru. Je totiz chutove termolabilni, nedavame ho jen pro barvu, dulezita je hlavne jeho chut.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šafránové rizoto recept šafránove rizoto top recepty šafránové rizoto kroupové rizoto se šafránem safránové rizoto s dýní šsfránové rizoto recept krémové rizoto s šafránem dietní šafránové rizoto safranove.rizoto rizoto šafranoví polosladké víno do rizota ? šafránové rizot recept šafránové rizoto dynove rizoto se safranem dynove rizoto se safranem safanove rizoto rizoto nejlepsi šafrán

Suroviny: rýže, víno, olej olivový, máslo, vývar drůbeží, parmazán, šafrán, cibule šalotka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Šafránové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2pMK