Jednoduchý marinovaný kapr
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 998 kJ / 1 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,50 g |
Tuky | 103,76 g |
Vláknina | 9,38 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2017 18:04
Teda zase jste me udelala chute na kaprika,hned bych si kousek nabidla
27. 9. 2017 07:04
casino: Záleží na hrúbke mäsa. Verte, že som si to kontrolovala, ale surového kapra nemám rada. Z jednej strany bol hrubý okolo 4 cm, tam by asi 2 min nestačili. Preto píšem, že si to každý prispôsobí hrúbke mäsa. Ostatne, nikomu nič nebráni pražiť rybu podľa svojej chuti do polosurova. V recepte je podstatné to marinovanie.
26. 9. 2017 22:30
" cca 7-10 min z každej strany"
No, furt říkám, že u nás je tendence ryby dělat příliš dlouhou dobu...
No, furt říkám, že u nás je tendence ryby dělat příliš dlouhou dobu...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 11 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 4 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 9 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: marinovaný kapr kapr recepty jednoduchý recept na kapra jednoduché recepty z kapra kapr jednoduchý recept kapr marinovany v oleji a cesneku kapr marinování na cibuli jedniduchy recept kapr na vánoce jednoduchy recept s kapra marinování kapra marinada kapr kapr v soli pražíme ryby marinovaný kapr sůl cukr recept na kapra jednoduchý kapr doba marinovani jednoduchý recept kapr
Suroviny: kapr, sůl, cibule, česnek, paprika, ocet vinný bílý, voda, pepř černý, koření nové koření, olej, cukr, sůl
Jednoduchý marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwyW
3 názory