Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Listový salát s chobotnicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 9. 2017 23:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 391 kJ / 571 kcal
Bílkoviny19,62 g
Tuky3,62 g
Vláknina59,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,20 g
Sacharidy57,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Uvařenou chobotnici (ve fázi bod 1), můžete zmrazit. Vývar sceďte, zeleninu a koření vyhoďte, zredukujte a můžete použít např. do základu rybích polévek, omáček a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salát s chobotnicí-recept salát k chobotnici salát s chobotnicí salát s chobotnicí a olivami salat z kalamar mořský salát s chobotnicí salát z kalamár s olivami kořeni na listove salaty polévka z vývaru chobotnice zalivka na listovy salat

Suroviny: chapadla z olihní, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, víno bílé suché, šťáva citronová, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, směs listových salátů, šťáva citronová, olej olivový, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Listový salát s chobotnicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nA0W