Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečné pyré paní hraběnky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 9. 2017 12:44

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 903 kJ / 694 kcal
Bílkoviny3,21 g
Tuky2,60 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy154,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Angel 666 Angel 666

16. 9. 2017 19:51

Michaela.Koc: ;-):-)

Michaela.Koc

16. 9. 2017 17:40

Určitě velmi chutné,ukládám :yes::-8

Angel 666 Angel 666

7. 9. 2017 22:21

popoluska340: nejen snídaně, i jako svačinka je to super ;-):-D

Angel 666 Angel 666

7. 9. 2017 22:20

mysulka: děkuji :-K:-K

popoluska340 popoluska340

7. 9. 2017 22:03

Mnaam urcite by mi chutilo,ranajky jak lusk:yes::yes::yes::-K:-K:-K

mysulka mysulka

7. 9. 2017 08:45

Moc pěkné <3:yes:

Angel 666 Angel 666

6. 9. 2017 21:33

Holky, děkuju ;-):-K:-K

jemmy

6. 9. 2017 19:32

<3<3<3Opravdu velke mnam.........:-8:-K:yes:

mika59 mika59

6. 9. 2017 17:42

<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sušené jablečné pyré jablečne pyré recept na jablečné pyré jablečne pyré sušené jablečné pire jablečné pyré s pudinkem jablečné pyré recept buchta s jablečným pyré jablečne sušene pyré sušení jablečného pyré jablečne pire recepty koláč z jablečného pyre jablečný pyre koláč jablečné pyré buchta s jablečný kaší a pyré top jablečné pyré příprava jablečného pyré příprava jablečného pyré dezert hraběnka jablecny na sušení

Suroviny: jablko, skořice, koření hřebíček, smetana zakysaná, rozinky, brusinky sušené, ořechy vlašské, med, sirup javorový

TopRecepty.cz

Jablečné pyré paní hraběnky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0nnL