Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Andělské zvony

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 105 min

105 min (105 min příprava)

23. 8. 2017 14:34

Suroviny pro 10

10

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 696 kJ / 4 468 kcal
Bílkoviny183,33 g
Tuky243,83 g
Vláknina92,62 g
Cholesterol 863 mg
Sodík 12,93 g
Sůl31,17 g
Sacharidy349,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Proč andělské zvony? Myslím, že to zní líp než minutkový segedín. Tak budu doufat, že Vám bude andělsky chutnat. Dobrou chuť. ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 9. 2020 15:52

:yes::yes:<3:-K

zujali

21. 9. 2020 15:47

To vypadá moc dobře :-). Ukládám si :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 8. 2017 09:44

Jova, to je fajné!!! :yes:

Palecek Palecek

23. 8. 2017 20:02

cathleen: Super, díky moc :-)
:-)

Marynka

23. 8. 2017 19:10

<3 V pátek přijedou mladí z dovolené, tohle tam určitě neměli!! A já - ? Mlask.

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 8. 2017 17:19

Palecek: upravila jsem ti to - pokud to tak stačí a než jsem ti stihla napsat, jak na to příště, předběhla mě Nadja:-)

Nadja Nadja

23. 8. 2017 17:17

Palecek: nad názvem vlastního receptu je kolonka "UPRAVIT" - stačí kliknout a jsi v receptu, a můžeš upravovat podle potřeby. Tak ať se Ti daří!:-K
Recept si každý nazve jak chce, ale je škoda že se bude těžko hledat, když si nezapamatuješ název.

Palecek Palecek

23. 8. 2017 17:10

Ano, jak se to naučím opravovat opravím tu třetí část samozřejmě opravím, že zelí smíchat se směsí :-D Andělské zvony je opravdu originální název ,který jsem našel v kalendáři. Minutkovým segedínem mi to nazvali kamarádi v práci co ochutnali. :-D

Nadja Nadja

23. 8. 2017 16:53

Palecek: <3 dala bych si hned - mám ráda segedín a bramboráky též, ale ...... :
:-( Poněkud nejasná je část popisu v
bodě 3) ....Pak vodu slijeme ze zelí a dobře promícháme s masem.....
Předpokládám, že s masem promícháme scezené zelí, nikoliv tu scezenou vodu.
Uprav to, prosím, aby nedocházelo k mýlce. U fotky to máš popsané perfektně.
A ještě k názvu - andělské zvony sice zní krásně, ale těžko je někdo najde, bude-li hledat segedín.
Fotopostup je perfektní, obsáhlý a blbuvzdorný.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: andělské zvony z bůčku andělské oči recept recept andělské oči zavařování pod zvonem recept andělské vepřové plátky vepřové maso andělské oči zavařovaná paprika s cibulí adělské zvony +andělské olejem andelske plátky andělské panenky maso uteniny u zvonu andělske panenky jak na nê zavarovane kapie

Suroviny: bůček, zelí kysané, olej, cibule, paprika čerstvá červená, kapie červená, česnek, chilli paprika čerstvá, sůl, kmín celý, pepř mletý, koření grilovací, brambory, cuketa, česnek, majoránka, kmín celý, pepř, olej, sůl, vejce, mouka hladká

TopRecepty.cz

Andělské zvony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JnxK