Koláčky pohodlné hospodyně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 995 kJ / 3 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,16 g |
Tuky | 146,92 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 901 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 418,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kamarádky. Koláčů jsme měli 32, příště je udělám silnější a důlek jen prstem (nebudu je roztláčet lžičkou).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 8. 2017 15:47
22. 8. 2017 15:37
22. 8. 2017 13:32
Mají čtveratý tvar právě proto, že jsem je před plněním marmelády dost roztlačila a ony se kynutím tiskly jedna k druhé. Příště budu důlek dělat max.pomoučeným držadlem vařečky.
Myslím si, že to jsou jedny z tzv. zmrzlých koláčů, jen místo ve studené vodě kynou v lednici....
22. 8. 2017 13:23
No, já to vidím spíše na "Buchty líné kuchařky"
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 35 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 58 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Kolik droždí potřebujeme do vánočky: Poradíme vám, jak na poměr surovin
Další recepty
Tématické fráze: koláč líné hospodyně tvarovani kolacu zmrzlé koláčky studené kynutí tzv. líné koláče tvarovani koláčku koláčky,které kynou v lednici buchta líné hospodyně tvarování svatebních koláčků plneni kolacku koláčky které kynou v troubě jak se tvaruji kolacky jak tvarovat koláčky tvarování svatebních koláčů babiččiny dvojctihodné koláčky,které kynou v lednici koláčky bez plnění štrůdl líné hospodině plnění kolaču tvarovani okraju koláče na tvarování koláče
Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, voda, vejce, máslo, cukr moučkový, droždí, sůl, marmeláda, vejce
Koláčky pohodlné hospodyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzjR
4 názory