Jemné přílohové nočky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,39 g |
Tuky | 17,29 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 381,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to velice rychlá a moc dobrá příloha, máme ji rádi třeba k řidším omáčkám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 8. 2018 07:12
3. 8. 2018 06:37
21. 8. 2017 16:09
21. 8. 2017 15:03
15. 8. 2017 20:46
15. 8. 2017 17:44
15. 8. 2017 15:37
15. 8. 2017 08:23
15. 8. 2017 06:13
14. 8. 2017 18:01
14. 8. 2017 17:49
A od te doby je to nase nejoblibenejsi priloha ke gulasi, perkeltu i kureti na paprice.
14. 8. 2017 17:14
14. 8. 2017 16:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 16 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 8 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 8 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 9 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 9 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: přílohové halušky nocky noky přílohové halušky prilohove hopdovody z pohankove mouky nocky bez vajicka recept na noky ke guláši pilohove halušky jemne noky nočky bezlepkové jemné nočky přílohové halušky recept bezlepkové nočky noky z kefíru nočka do polévky hopdovody prilohove noky přílohové halušky s gulášem nocky ke gulasi priloha k segedinskemu gulasi
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, vejce, sůl
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
13 názorů