Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno je považováno za jedno z našich národních jídel. Připravit si ho můžeme snadno i doma. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění nás perfektně vypečeným, měkkým a šťavnatým masem uvnitř, s křupavou kůží na povrchu.

Hodnocení receptu je 5,0 (106×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 110 min

120 min (10 min příprava + 110 min tepelná úprava)

23. 6. 2009 20:05

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 736 kJ / 415 kcal
Bílkoviny4,36 g
Tuky1,44 g
Vláknina5,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,65 g
Sacharidy83,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Převzato a vyzkoušeno ze stránek www.bydleniprokazdeho.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pospa-michal pospa-michal

20. 3. 2012 12:18

zmetek:chci se zeptat ten solamil jakou plní funkci dík

pospa-michal pospa-michal

20. 3. 2012 10:33

zdravím kvuli této dobrotě jsem se sem přihlásil a tento víkend to budem zkoušet píct už se těším:-p

Jirka

16. 3. 2012 20:04

Ahoj.Peču ho už potřetí za měsíc,a nemůžu se zbavit té super skvělé úžasné chuti,která vás absolutně pohltí během jediné chvilky.Vrhla se mi na nej i moje stará a to trpí na žlučník.Dobrý ne!:-))

zmetek

3. 3. 2012 09:38

Peču to už podruhé během 14 dnů, výtečné,mňam.....

Tomáš Grygar

29. 2. 2012 07:47

Něco tak dobrého jsem ještě nejedl. Začal jsem jíst v 19.30 a ukončil žranici v 00.30 hod

Kokoska Kokoska

28. 2. 2012 18:35

tenhle recept je fantastický,jiný neděláme a naši známí ho taky milují a neustále nás ,,otravují,,:-) aby jsme ho uvařili:yes::yes::-p

BILKOVAI BILKOVAI

24. 1. 2012 16:36

:-O:-O:-*:-*:-p:-p:yes::yes:+

Markéta

24. 1. 2012 14:34

Toto koleno je naprostá lahůdka,ani v lepších restauracích takové neumí. Toto je recept pro gurmány co si jídlo umí vychutnat. Paráda:-):yes:

Vlastimil

21. 1. 2012 11:12

už se to vaří bude to dobrý:-p

Irrena Irrena

15. 1. 2012 09:18

Právě vařím;-):yes::yes:

Andrea

30. 11. 2011 13:47

Už se to vaří!!! To bude dobrota :-p

TerkaV

5. 9. 2011 21:02

To je bašta:yes::yes:Bodík 17!!!! Super receptík, díky za něj:-)):-))

martinahayek

15. 4. 2011 12:18

naprostá mňamka,:-p nezbyl ani sosík,natož masíčko :yes:

Láda

25. 2. 2011 23:56

Luxusni... ! Tolik lidi se olizovat jsem nevidel...:-p

Renule

17. 11. 2010 22:45

prosím,kolik čeho se dává na tu marinádu....děkuji:-8

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené koleno vepřové koleno vepřové koleno nejlepší recepty pečené koleno v troubě pečené koleno recept vepřové koleno recepty vepřové koleno recept koleno recept recept na pečené koleno recept pecene koleno pečené koleno na medu recept na vepřové koleno nejlepší recept na pečené koleno peceny koleno recept veprove koleno jak upect vepřove koleno pecena kolena marináda na vepřové koleno koleno pečené vepřové koleno na medu

Suroviny: koleno vepřové, bobkový list, koření nové koření, jalovec, pepř černý, sůl, česnek, pivo černé, kečup ostrý, omáčka sojová, omáčka worcesterová, solamyl, med, koření gyros, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Pečené vepřové koleno

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/76xB