Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlové rohlíky zadělávané v domácí pekárně

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 112 min Doba přípravy: 100 min Doba tepelné úpravy: 12 min včetně doby přípravy těsta a kynutí

112 min (100 min příprava + 12 min tepelná úprava, včetně doby přípravy těsta a kynutí)

5. 5. 2017 21:06

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Nutriční hodnoty

Energie8 508 kJ / 2 033 kcal
Bílkoviny60,18 g
Tuky65,36 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 304 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,21 g
Sacharidy293,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do těsta při zpracování ,(po zaznění zvukového signálu pekárny) můžeme přidat hrst sekaných škvarků, sekané ořechy nebo sekané zelené bylinky.

Toto těsto neobsahuje žádné mléčné výrobky, takže mohou rohlíky konzumovat i lidé s nesnášenlivostí na laktózu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

10. 5. 2017 08:09

Latina: Prečo obyčajný? Je skvelý tvoj recept, také je potrebné šíriť!

Latina

9. 5. 2017 23:52

dělám ještě další druh rohlíků, tak je sem také vzkouším přidat:)

Latina

9. 5. 2017 23:49

Moc děkuji za přidané další fotky, váhala jsem, jestli sem mám recept na rohlíky dát, zdál se mi takový obyčejný, oproti těm ostatním, co tu jsou. Ale teď jsem ráda, že je někdo vyzkoušel a povedly se. díky

zdenka.s zdenka.s

8. 5. 2017 16:20

Chutnaly nám moc .Sypala jsem je sezamovým semínkem ,soli dala 1,5 lžičky a cukru 1 lžičku. S těstem se díky sádlu dělalo skvěle, bez podsypávní ,já jsem je rolovala jako kupované rohliky. Bylo jich 11 a už nejsou . . . :yes:

zdenka.s zdenka.s

8. 5. 2017 09:30

Tom Beyk : máte je fakt luxusní :yes: po obědě na ně zadělám,teda pekárna.To zas budou kila nahoře :-( .Jen se mi nezdá pl cukru a jen čl soli :-?

Tom Beyk Tom Beyk

7. 5. 2017 22:18

...tak jsem je vyzkoušel a já to tušil, já to poznal už z fotky - jsou prostě vynikající. Chtěl jsem vždycky upéct rohlíky tak dobré jako pečou u nás v pekárně - nikdy se mi to nepovedlo. Až tentokrát ale jsou lepší :yes: , prostě nemají chybu. (jen jsem je špatně zabalil a málo rozválel těsto...příště se polepším ;-) )
A to jako napotvoru jsem měl doma už jen 22g droždí tak jsem měl obavy jak to dopadne ale těsto krásně vykynulo a příště to udělám zase z 22g. Díky za perfekt recept a dovolím si přidat fotky.

Tom Beyk Tom Beyk

6. 5. 2017 21:33

...to se mi líbí, budu muset vyzkoušet! :yes::yes::yes:<3

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rohliky z domaci pekarny recept na domácí rohlíky recept na rohlíky domácí rohlíky z domácí pekárny domácí rohliky domácí rohlíky recept těsto na rohlíky v domácí pekárně recept na rohlíky z domácí pekárny rohliky v domaci pekarne rohlíky recept sádlové rohlíčky sádlové rohliky domácí pekárna recepty těsto na rohlíky z domácí pekárny recepty na pečení v domácí pekárně domaci sadlove rohlícky sadlove testo v pekárně recept domácí rohlíky recepty na rohlíky z domácí pekárny recepty na domácí rohlíky

Suroviny: mouka hladká, sádlo, voda, cukr krupice, sůl, droždí čerstvé, vejce, sůl hrubá, kmín celý, mák, semínka sezamová, semínka dýňová, semínka slunečnicová, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Sádlové rohlíky zadělávané v domácí pekárně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YD4A