Frncábník (bramborák s kopřivami)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 749 kJ / 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,68 g |
Tuky | 7,96 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 65,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Máme rádi česnek, proto jsme ho tam přeci jen trochu přidali. Frncábník je velice dobrý, i ty kopřivy na chuti jsou poznat - kdo je jednou ochutnal třeba ve špenátu, pozná i tady.
Recept z Krkonošské kuchařky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2017 11:45
5. 5. 2017 09:51
4. 5. 2017 09:14
3. 5. 2017 22:30
3. 5. 2017 20:52
3. 5. 2017 20:50
3. 5. 2017 20:42
3. 5. 2017 20:36
3. 5. 2017 19:45
3. 5. 2017 15:00
3. 5. 2017 12:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 6 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 49 minutami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 2 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 3 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: bramborák s kopřivou frncábník recepty s koprivami a bramborem kopřivy do bramboráku bramboraky s kopřiv bramboráky s kopřivou recept bramborák z kopřiv bramborák s z kopřiv bramboráky z kopřiv recepty z kopřiv bramboraky skopřivami recepty bramborák s kopřiva recepty s kopřivami
Suroviny: brambory, vejce, mouka hladká, kmín drcený, sůl, kopřivy, sádlo
Frncábník (bramborák s kopřivami)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWrr
11 názorů