Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený jaternicový prejt

Hodnocení receptu je 4,5 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 5. 2017 17:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 207 kJ / 2 440 kcal
Bílkoviny165,43 g
Tuky98,02 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 3,34 g
Sůl8,40 g
Sacharidy218,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace - kniha Řeznická kuchařka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

1. 5. 2017 19:40

zizala, Lenunka, ivulinka: díky:-K:-K Na fotce je jen zapečená toška v malé misečce, ale bylo ho (a ještě ho zůstalo) dost, bude oběd i zítra;-)

zizala zizala (moderátorka)

1. 5. 2017 19:30

Ó, dokázala bych se jím nacpat a pak by mi bylo krááásně špatně :-D

Lenunka Lenunka

1. 5. 2017 19:23

prejt já ráda:-):yes:

ivulinka ivulinka

1. 5. 2017 19:13

Ivko, sbíhají se mi sliny, když tu tvoji parádu vidím<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zapeceny prejt jaternicový prejt jaternicový prejt recepty jaternicovy prejt recept jaternicový prejt s bramborem domácí jaternicový prejt recept zapékaný prejt domaci jaternicovy prejt jaternicový nákyp recept prejt zapečený zapečený domácí prejt recept na jaternicový prejt zapečený prejt recept vepřový prejt zapečená jaternicový prejt-recepty jaternicovyprejt zapeceny veprovy prejt zapeceny prejt s bramborem zapečený prejt z vepřové hlavy recet na jaternicovy prejtu

Suroviny: hlava vepřová, bůček vepřový, plíce vepřové, játra vepřová, veka, cibule, vývar vepřový, sůl, pepř mletý, koření nové koření mleté, česnek, majoránka, sádlo

TopRecepty.cz

Zapečený jaternicový prejt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lWz1