Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodový tunel

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

14. 6. 2009 16:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 991 kJ / 1 910 kcal
Bílkoviny78,13 g
Tuky44,93 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 688 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy294,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vypadá to složitě? Není to tak, je to jednoduché a slaví to úspěchy, s jakýmkoliv ovocem. Taky lze použít zmrzlinu, pak to musí na hodinu do mrazáku, na proležení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

boženkavlkova

3. 12. 2012 20:27

určitě vyzkoušim:-

dexulka

12. 3. 2012 13:55

Inspirovala jsem se tímto receptem a vytvořila dobrotu,kterou určitě zopakujeme :-p Díky za inspiraci :yes: Posílám bodík a přidávám foto :-8

Lenika

13. 2. 2012 20:25

Receptík jsem vyzkoušela, jen s malou změnou - místo jahod jsem dala kiwi (měli zrovna v akci).:-D

Svetlana Svetlana

1. 7. 2009 09:13

...taky jsem už upekla, použila jsem višňový jogurt+ušlehanou šlehačku a protože jsem neměla višně, tak jsem tam dala kompotované mandarinky...ale - byl výborný...:-)

alenaaa alenaaa

20. 6. 2009 19:33

Pro Jiřičku: používám želatinu, která je bez chuti, balíček je na 400gr tekutiny, drží báječně. Vložím fotku.

Svetlana Svetlana

15. 6. 2009 14:23

Tunel je nádherný a je strašně moc inspirativní....na jogurtové, šlehačkové, smetanové želatiny má Dr. Oetker

Želatinový ztužovač - Dr. Oetker Předchozí Výrobek Další Výrobek a myslím, že konkrétně tady by se úúúžasně uplatnil...chci to taky vyzkoušet...a třeba půl na půl s jogurtem dát i ušlehanou šlehačku...moc mně to láká:yes::yes::yes:

Jiřička

15. 6. 2009 14:00

Tunel je moc hezký a určetě i výborný. Je vidět, že jste šikovná. Já bych, ale potřebovala vědět kolik má dát té želatiny. Ještě jsem ji nikdy nepoužívala. Děkuji.

spagetka spagetka

15. 6. 2009 09:49

:-p;-):yes:

Jaruna18 Jaruna18

14. 6. 2009 23:11

Moc hezký,vyzkouším a dávám bodík za dobrý nápad.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 6. 2009 19:50

Nádhera:-p:yes:+

Iljusa Iljusa

14. 6. 2009 19:41

krásný:yes::yes:

kedlubna kedlubna

14. 6. 2009 19:36

jahod už je, určitě vyzkuším, dík za tip ! bodík !

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jogurtový tunel zasněžený jogurtový tunel zasnezeny tunel tunel recept jahodový hřbet rolády a tunely nepečený tunel tunel s jahodami zasněžený tunel recept šlehačkový tunel recept tunel roláda tunel varecha.sk řezy tunel recepty na tunely tunel s zelatinovou naplní tunel s jahodami recept jogurtový tunel recept jogurtoví dort tunely a rolády

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, jogurt bílý, cukr, jahody, želatina

TopRecepty.cz

Jahodový tunel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3lx9