Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřtguláš na škvarcích

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

28. 4. 2017 21:22

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 152 kJ / 753 kcal
Bílkoviny15,14 g
Tuky48,15 g
Vláknina18,10 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 242 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy59,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podává se s čerstvým chlebem, nejlépe ještě horkým a křupavým, jako se podařilo sehnat mně. Škvarky se krásně rozpustí a dodávají tomu vynikající chuť, že prostě jíte, dokud neprasknete. Přeji dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirek85

3. 3. 2018 16:26

Sorry, ale jste fakt čuňata.

Blkan Blkan

29. 4. 2017 13:24

Lenunka: Děkuji mnohokrát :-)

Kocka Fidorka

29. 4. 2017 12:29

Mňam:-)

Lenunka Lenunka

28. 4. 2017 22:45

bezva fotopostup, a úplně cítím tu vůni:):yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buřtguláš recept jak připravit buřtguláš buřt guláš s bramborem buřt guláš recept na buřtguláš buřtguláš top recepty jak se připravuje vuřtguláš recept buřtgulaš se škvarkama jidášovo ucho recept gulášová z buřtů recepty škvarky výborný pivní burtgulas buřt guláš gulášové koření burtgulas s gulasoveho koreni

Suroviny: buřt, cibule, brambory, škvarky, sůl, pepř, kmín celý, koření gulášové, mouka

TopRecepty.cz

Buřtguláš na škvarcích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BGxo