Celozrnný chleba se záparou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 710 kJ / 1 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,53 g |
Tuky | 10,57 g |
Vláknina | 36,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 362,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/celozrnny-chleba-se-zap...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 12 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 17 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 17 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 3 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 5 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 5 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 5 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 5 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: chléb se záparou chleba se záparou pečení se záparou celozrne pecivo se zaparou cléb se záparou cléb se záparou těsto se záparou celozrnný chléb chleba v remosce bagety se záparou žitný chléb se záparou chleba se seminkovou zaparou chleby se zaparou zápara v troubě kváskový chléb tmavší střídka rozkvas tmavší střídka chleba se záparou záparou chleb kvaskovy se zaparem rohlíky se záparou celozrnný žitný chléb se zaparou
Suroviny: kvas žitný, voda, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka celozrnná pšeničná jemná, semínka lněná, chléb, sůl, kmín drcený, mouka hladká
Celozrnný chleba se záparou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWZ1
0 názorů