Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubny na česneku

Na odlehčení jídelníčku se hodí chutný zeleninový pokrm. V našem receptu najdete příjemnou kombinaci kedlubny, smetany, česneku a koření. Spolu s přílohou z brambor to bude skvěle připravený lehký oběd, či večeře.

Hodnocení receptu je 5,0 (62×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

11. 6. 2009 20:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 346 kJ / 800 kcal
Bílkoviny19,55 g
Tuky46,43 g
Vláknina27,07 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 590 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy63,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

14. 7. 2009 11:28

Vyskúšané a určite zostane medzi oblúbenými :-).Len mi pripadalo na 4 kaleráby 4 strúčiky cesnaku málo,no možno som mala tie kaleráby moc velké.:-8Inak to nemá chybu,tá vegeta,petrželka a smotana spolu výborne ladia.Urobila som k tomu kura s tatarkou,takže na fotke je kura aj zemiaky.Bod som dala už popredu,vedela som že to ani nemôže byť zlé:-D

Eliza Eliza

12. 6. 2009 22:43

Tolik krásných komentářů jsem u takové docela zapomínané a často zatracované zeleniny, jako je kedlubna rozhodně nečekala...:-) A tolik bodíků - opravdu děkuji a na druhou stranu doporučuji :-*. Těším se n vaše komentáře i případné fotografie...:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 6. 2009 12:52

:-p:yes:+

Ivana79 Ivana79

12. 6. 2009 10:12

To vyzerá zaujímavo :-p určite vyskúšam :yes:

Denisa

12. 6. 2009 08:24

Určitě vyskouším

HankaPu HankaPu

12. 6. 2009 00:17

Eli, kedlubny milujeme:-D už se těšín na vyzkoušení:yes::yes: +

Jenda1 Jenda1

11. 6. 2009 22:36

Eli, a vovovotom to je.;-) Stačí jiskřička a už to hoří:-O:-8. Skutečně se kretivita snoubí s dobrou "mňamkou".
Eli, jen tak dál:yes::yes::yes:.
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:
P.S. Určitě vyzkouším;-).

Bibinka Bibinka

11. 6. 2009 22:15

Eli, to se mi líbí a bude to jistě dobrý, ukládám a dávám ti bodíka:yes:

ajulka ajulka

11. 6. 2009 21:41

diky;-);-);-)

Eliza Eliza

11. 6. 2009 21:39

Ajulko, Rama cremefine je šlehačka rostlinného původu, určitě něco takového najdeš i ve vaší obchodní síti...:-) A nebo použij šlehačku - tedy smetanu 33%. ÚÚÚ...Skotsko... tak tam jsem taky nebyl...jak praví klasik...:-D

Eliza Eliza

11. 6. 2009 21:35

Bože, nějak se mi ten příspěvek nedařilo odeslat, tak trochu zběsile klikala...:-(( Pokud to, kluci adminští, vidíte, zredukujte počet příspěvků na jeden, já už tam nemám možnost "opravit".
Patricie :-), je to kuřecí prso, nerozklepané, marinované a pečené na grilovací pánvi. Nakonec bylo výborné, ale mám s ní trochu problém, šťáva v těch prohloubených drážkách se pálí na uhel a děsně to čoudí... Mám ji pár dní novou (Maris, nesměj se...:-D:-D )Musím se s ní naučit, máte někdo nějaký návod, fígl apod. ? Uvažovala jsem, že napíšu do rubriky "rady-porady" - určitě tu taková bude, asi to udělám, pánev byla poměrně drahá, těšila jsem se na ni a teď jsem bezradná...:-8:-O;-)

ajulka ajulka

11. 6. 2009 21:28

devcata vy mi to vareni delate slozitejsi;-(.ziji ve skotsku a ramu cremefine tu nesezenu.mam pouzit sladkou smetanu nebo slehacku. dik;-)

Patricie

11. 6. 2009 21:25

Bod za jídlo, krásná fotka. Eli co je to za masíčko na těch kedlubnách? Kuřecí - vypadá úžasně:-)):yes:

Eliza Eliza

11. 6. 2009 21:09

Zapomněla jsem na kurkumu, už jsem to opravila...:-)
Původně jsem chtěla dělat zadělávané kedlubny podle Jendy, ale na poslední chvíli jsem to změnila, přidala česnek a už to jelo...:-))
Holky, díky za bodíky :-).

Eliza Eliza

11. 6. 2009 20:59

Zapomněla jsem na kurkumu, už jsem to opravila...:-)
Původně jsem chtěla dělat zadělávané kedlubny podle Jendy, ale na poslední chvíli jsem to změnila, přidala česnek a už to jelo...:-))
Holky, díky za bodíky :-).

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kedlubny kedlubny recepty kedlubna recepty z kedluben kedlubna recepty kedlubna recept kedlubny kedluben recepty recepty na kedlubny kedlubny recept recepty z kedlubnu kedluben recept kedlubna kedluben recept pečená kedlubna recept na kedlubny kedlubna s těstovinami recepty kedlubny recept z kedlubny pečené kedlubny

Suroviny: kedlubna, česnek, máslo, rama cremefine, vývar masový, vegeta, petrželka, kurkuma, sůl

TopRecepty.cz

Kedlubny na česneku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgmm