Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boloňské špagety II.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 6. 2009 15:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie451 kJ / 108 kcal
Bílkoviny4,01 g
Tuky0,77 g
Vláknina13,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy15,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem kdysi objevila v nějakém časopise a už na něj nedám dopustit, nejlepší boloňská omáčka, co jsem jedla, až na některé výjimečné restaurace.

Nedávám ani česnek ani jiné koření, dle mého ani není potřeba, vínem a zeleninou je omáčka dostatečně ochucená a je výborná tak, jak je, ale kdo má rád, určitě může přidat.

Nejlepší je samozřejmě s parmezánem, ale každý ho nemá rád, moje mamka si dává strouhanou cihlu, ale to už prostě není ono, parmezán to výborně doplní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jitule jitule

12. 6. 2009 02:05

Vypadá to moc dobře a myslím, že naopak ten celer tomu dá šmrc. :yes: Určo zkusím, děkuji za bezva receptík. :-p

HankaPu HankaPu

11. 6. 2009 23:17

taky dělám podobně, jen to víno nedávám, ale vyzkouším to s ním:-D:yes: +

suzanna

11. 6. 2009 16:08

Delám podobně, jen davam rapikaty celer a cervene vino a je to mnamka :-p

Rudolf Vlček

11. 6. 2009 16:03

TEN CELER TO MUSÍ ZKAZIT! :-((

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší boloňské špagety nejlepší omáčka na špagety nejlepší špagety jak vařit v parním hrnci nejlepší bolonska omacka těstoviny v parním hrnci bolonské špagety s mrkví boloňské špagety boloňské špagety s vínem nejlepsi parni hrnec bolonské spageti domácí boloňská omáčka bolonská omáčka z čerstvých rajčat bolonske spagety z cerstvych rajcat špagety s parmezánem jak varit spagety nejlepší boloňské špagety s mletým masem recept omáčka na špagety sterilovaná boloňská omáčka sterilovaná těstoviny s parmezánem

Suroviny: maso hovězí mleté, olej, cibule, mrkev, celer, sůl, pepř, mléko, víno bílé, rajče, protlak rajčatový, těstoviny špagety, parmazán

TopRecepty.cz

Boloňské špagety II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k5LK