Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 072 kJ / 2 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,50 g |
Tuky | 11,75 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 436,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/bagety-se-starym-testem...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2023 12:27
19. 2. 2023 21:19
27. 6. 2017 12:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 6 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát
Přidáno před 19 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 13 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 26 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 40 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 3 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 4 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchané domácí bagety, které jsou výborné i druhý den? Stačí použít malý fígl s kynutím
Další recepty
Tématické fráze: jak udělat bagetu s těstem ne veka recepty na bagetu old dough těsto paté fermenteé těsto na bakety louhované kaštanky se starym těstem dough recept
Suroviny: voda, mouka chlebová pšeničná, droždí čerstvé, sůl, voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí čerstvé, sůl
Bagety se starým těstem (old dough, pâte fermentée)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqE3
3 názory