Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka jako špíz, na šalvěji s pomeranči

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

11. 6. 2017 18:27

Suroviny

Porce: 4+

Nutriční hodnoty

Energie576 kJ / 138 kcal
Bílkoviny3,71 g
Tuky0,86 g
Vláknina17,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Konky

12. 3. 2021 13:42

Špízy upečeny v troubě a maso bylo sušší, jinak moc zajímavá chuť

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová panenka vepřová panenka recepty recepty z vepřové panenky vepřová panenka na pomerančích vepřová panenka recept špíz z vepřové panenky panenka na pomerancich vepřové špízy svíčková z vepřové panenky vepřová panenka špíz veprova panenka na salvěji svíčková z panenky recept recept na vepřovou panenku vepřová panenka nalozena v pomerančové marinade vepřové na salvěji špízy z vepřové panenky recept vepřová panenka vepřová panenka svíčková recept vepřová panenka špízy pannenka na šalvěji

Suroviny: panenka vepřová, pomeranče, česnek sušený, koření, cibule, paprika čerstvá oranžová, paprika čerstvá zelená, rajče cherry, slanina anglická, olej slunečnicový, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Vepřová panenka jako špíz, na šalvěji s pomeranči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pD22