Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborákové celozrnné bagety

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 6. 2009 14:36

Suroviny

Porce: 4 kusy asi po 290g

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 915 kJ / 3 087 kcal
Bílkoviny80,20 g
Tuky80,00 g
Vláknina25,05 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 6,80 g
Sůl16,55 g
Sacharidy498,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na pečení baget používám bagetové plechy s nepřilnavým povrchem. Není to nutnost, ale jako pomocník jsou vynikající.

Podrží těsto a dají mu požadovaný tvar, nemusí se vymazávat a přesto z nich bagetky krásně sjedou a pokud se plech ušpiní (třeba vajíčkem), stačí ho otřít hadříkem.

Zároveň se na nich bagetky pečou jakoby odspodu, takže pak mají kůrku ze všech stran.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 6. 2009 18:12

Cathllen, máš na to fakt super formy.;-) V té trávě to nemá chybu:-):yes:+

Jikotka Jikotka

18. 6. 2009 17:39

Cathleen,super :yes::yes::yes::-D

Iriska Iriska

18. 6. 2009 16:40

No ty vypadají suprově:-!:-!:-! Ty semínkové kytičky nemají chybu:yes: Bodík letí :-))

maris maris

18. 6. 2009 15:35

Cathleen - nádhera :yes: a to jsem ani neochutnala. Posílám bodík :-). O tom plechu uvažuji, díky Tobě, už delší dobu a když vidím takovou krásu, tak tu koupi budu muset asi co nejdřiv zrealizovat :-D

cathleen cathleen

18. 6. 2009 15:19

Nee, durman nemůžu mít, je jedovatý a my máme dva pejsky. Nechci riskovat, že mi moje pracovitá pejsula nějaký rozkouše a bude malér:no:

Je to mladý ořešák, roste nám nějak divně, má strašně dlouhé prohnuté větve a letos mu ty mladé sahají až na zem:-D

mirca75 mirca75

18. 6. 2009 15:18

Cathleen:-)nádhera:-*.Ještě jsem nečetla ani suroviny,ale boďku už posílám:-D.Už pro tu nádheru na ošatce a pro ty hezké kytičky ze semínek.Jsi zkrátka profík hračička;-):-)).Letííí bóóóďka,jdu číst ingredience a upeču:-!A jako u Špagetky-tvar bude prostě jiný;-):-),ale to určitě neva,že ne?

Bibinka Bibinka

18. 6. 2009 15:08

Cathleen,bagetky jsou úžasný a chci se zeptat: Ty listy na té fotce to jsou trumpety(durman):-? Dávám ti boďku jako hrom:yes:

Paprika Paprika

18. 6. 2009 15:06

:yes::yes::yes: úžasné foto v přírodě. + ;-)

cathleen cathleen

18. 6. 2009 14:55

Plechy se dají už koupit tady:http://www.pekarskyraj.cz/inshop/scripts/set.asp?L...:yes:, já je měla ze Slovenska, tehdy se u nás sehnat nedaly. A jsou fakt fantastické!:-))

Spagetko, pokud bys měla obavy, že se ti bagety rozlezou, není nic jednoduššího, než udělat z těsta menší bulky;-)

spagetka spagetka

18. 6. 2009 14:50

Jiřičko - na bodíky musíš být registrovaná ;-), jinak cathleen - jsou mi sympatické ty mouky a uvidím, co to udělá v normální troube - tvar bude prostě trochu jiný :-p;-):yes:

Jiřička

18. 6. 2009 14:47

Moc hezké bagetky. Hlavně to zdobení. Kde se dá sehnat takový šikovný plech na bagaty? Ráda bych poslala bodík, ale nějak to nejde. Tak alespoň za 1:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bagety kečup domácí recept domácí výroba tvarohu výroba domácího tvarohu plech na bagety celozrnné bagety celozrnna bageta recept výroba tvarohu doma recept na vyrobu tvarohu plech na pečení baget celozrnné pečivo recepty plech na pečení baget těstoviny se špenátem celozrnná bageta langoše těsto recept bagety z domácí pekárny recept na bagety bagety recept pečení baget syrovátka recepty

Suroviny: voda, syrovátka, cukr, droždí, mouka celozrnna pšeničná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl, bramborák v prášku, olej olivový

TopRecepty.cz

Bramborákové celozrnné bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48nk