Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodová buchta hrnková rychlá

Zamíchat, nalít na plech, pár desítek minut pečení a je hotovo. Zní vám to jako ideální moučník? Dnes si společně připravíme koláč s tvarohem a jahodami. Výborná buchta na léto, když v rozpálené kuchyni nechceme trávit příliš mnoho času.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 65 min

65 min (65 min příprava)

18. 6. 2009 09:49

Suroviny pro 1 plech

1 plech

velký plech

Nutriční hodnoty

Energie11 513 kJ / 2 752 kcal
Bílkoviny38,09 g
Tuky74,56 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy478,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vikina2222

16. 6. 2010 19:52

vynikající, večer upečeno, večer snědeno :yes: :-p

mirca75 mirca75

15. 5. 2010 10:41

Kamilo(neregi.):-),na mřížky můžeš dát tvaroh do cukrářského sáčku se špičkou a stříkat na těsto.Pokud ho nemáš stačí jakýkoliv sáček s lehce ustříženou špičkou;-).Snad se nebude Finneta zlobit,že odpovídám:-8.

Kamila

15. 5. 2010 10:07

Ahoj chtěla jsem se zeptat já jsem v pečení poměrně laik a hlavně tady chybí trošku podrobnější postup jak udělat ty mřížky?

finneta

13. 5. 2010 09:05

pouze prášek, on zahustí tvaroh. přeji, ať se podaří a chutná:yes::-D

lucias

7. 5. 2010 12:18

Ahoj, moc mi recept zaujal..ráda bych ho dnes zkusila.. jen se chci zeptat, ten puding je vařený nebo se přidá jen prášek? díky moc za odpověď.

yvonna

3. 4. 2010 13:19

výborná:-K

Gabina

11. 1. 2010 12:21

Já bych pekla na 180 C 20-30 minut. Upečení poznáš podle zlatavého povrchu těsta, případně zapíchnutá špejle po vytažení musí zůstat suchá.

zzz

8. 1. 2010 20:33

Jak se to dlouho peče a na kolik stupňů?

Hedunka

19. 11. 2009 11:07

Včera večer upečeno a dnes ráno po ní není ani památky. Byla výborná.:yes:

KOKOLKA KOKOLKA

12. 8. 2009 18:02

moc dobre davam bodik:-8;-):yes::yes::yes::yes:

finneta

7. 7. 2009 12:04

holky omlouvám se, ale opravdu se mi to mléko někam ztratilo. už je to opravené a jsem velice ráda, že chutnalo.:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 7. 2009 22:07

Verčo, myslím, že určitě chybí, když se na to dívám, 1/4 hrnku oleje a jedno vajíčko, to bych asi neumíchala:-S

Boubelinda

3. 7. 2009 21:35

Dneska jsem buchtu dělala. Musela jsem přidat půl hrnku mléka. Nechybí ti Marti náhodou v receptu? Jinak je dobrá, je to zase něco jiného s tím tvarohem.:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rychlá buchta jahodová buchta s tvarohem jahodová buchta s pudinkem rychlá buchta na plech buchta s jahodami jahodová buchta s drobenkou buchta s tvarohem a jahodami rychlá buchta s jahodami tvarohová buchta s jahodami rychlé buchty hrnková buchta s drobenkou jednoduchá jahodová buchta hrnková kuchařka rychla tvarohova buchta tvarohovo jahodová buchta rychlá buchta s tvarohem rychlé buchty na plech rychlá buchta recept recept na jahodovou buchtu buchta s jahodama

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, prášek do pečiva, vejce, olej, cukr vanilkový, mléko, tvaroh, pudink vanilkový, cukr, cukr vanilkový, jahody

TopRecepty.cz

Jahodová buchta hrnková rychlá

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3lm9