Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodová buchta hrnková rychlá

Zamíchat, nalít na plech, pár desítek minut pečení a je hotovo. Zní vám to jako ideální moučník? Dnes si společně připravíme koláč s tvarohem a jahodami. Výborná buchta na léto, když v rozpálené kuchyni nechceme trávit příliš mnoho času.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 65 min

65 min (65 min příprava)

18. 6. 2009 09:49

Suroviny pro 1 plech

1 plech

velký plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 513 kJ / 2 752 kcal
Bílkoviny38,09 g
Tuky74,56 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy478,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana

5. 4. 2012 10:35

tet sem dala píct buchtu tak uvidíme jak se nám povede ale už tet se zbýhaj sliny:-p :-))

DM

9. 3. 2012 09:53

Tak je vynikající i chuťově:) recept ukládám:yes:

DM

9. 3. 2012 09:40

Pridala jsem navíc jedno vejce a cca půl hrnku mouky (po přečtení komentářů jsem se bála, že se bude těsto rozpadat). Také jsem do těsta dala tvaroháček vanilkový. Tvaroh jeden mi stačil, ještě trošku zbylo( ale musela jsem ho naředit mlékem). Nakonec jsem koláč posypala drobenkou, co mi zbyla z předešlého pečení.
Teď jsem koláč vyndala z trouby, vypadá i voní úžasně, vysoký je tak akorát, tak snad bude i úžasně chutnat:-*

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 7. 2011 12:36

Lucie:Lucko,tak ti moc držím palce,ať ti překvápko vyjde:yes:;-)

Lucie

25. 7. 2011 11:20

Gabina:Tuhle radu jsem hledala. Je mi 16, a dneska jdu buchtu péct poprvé (tajně pro maminku) :) snad se povede.:-8

Lucie

15. 6. 2011 20:30

Tak jsem skusila vaši buchtu.Přesně jak bylo řečeno, nápad dobrý , akorát mi také přišlo že tam dáváte jenom jeden hrnek mléka. Takze sem se drzela receptu a po udelání těsta sem zjistila , že je to moc tekuté takze jsem pridala jeste 1/4 hrnku mouky a dobré .... Rozhodne uz se na ní těšíme .. snad bude dobrá ;-)

johana

11. 12. 2010 19:31

Buchta moc dobrá,jen jsem dala více mouky a přidala jsem bíly jogurt a hodně drobenky.Super základ,dá se přidat jakékoli ovoce,které je po ruce.

Andrea

17. 9. 2010 16:01

Vcera jsem buchtu pekla, chuťove byla dobra. Jen na velky plech to opravdu nestaci. Jeden hrnek mouky? a 1/2 PDP? I kdyz mi vyskocila jako na obrazku, tak byla opravdu nizka a spatne se drzela. Deti ji snedli lžičkou.Mnozstvi tvarohu bylo akorat. Tvaroh nikdy nic nezkazi, naopak.:-) Dnes jdu pect kokosovou, tak snad se vyvede jako tato:-)

Arween

2. 8. 2010 11:26

Buchta je úžásná, mě stačily přesně suroviny a těsto pěkně vyskočilo, přesně podle obrázku. Chutově je výborná !Rozhodně můžu jen doporučit a pochválit recept :-K

finneta

22. 7. 2010 08:01

markét. moje rodina nemá ráda, když je hodně těsta a málo ovoce. takže tahle buchta je nízká. jestli máte rádi těsta víc, tak dej těsto jen na malý plech. a toho tvarohu tam podle mě dáváš hodně. opravdu stačí jen na slabší mřížky. a proč ti to nevyskočilo? to netuším. já vždycky zamíchám sypké suroviny, pak do toho dám zamíchané tekuté. nedělají se hrudky. tak jestli dáš téhle buchtě ještě šanci, budu moc ráda a uvidíš, že si pochutnáš.:-D:yes:

Markét

9. 7. 2010 18:47

Ahoj, právě jsem buchtu vytáhla z trouby a voní moc pěkně, ale vůbec nevyskočila.Nikdy mi to neudělalo, přišlo mi že i toho těsta je nějak málo na velkej plech. A tvaroh jsem si koupila jeden a nestačilo to ani na půlku. Z kolika to prosím děláte? A jak velkej plech máte:-?

Kateřina

8. 7. 2010 19:53

Dneska jsem buchtu také dělala a je výborná.. Příjemná změna:yes:

mirca75 mirca75

7. 7. 2010 15:00

Gabi (neregi.):-).Umíchej si předem v hrnku suroviny na mřížky (ať tě to pak nezdržuje),pak si udělej těsto,to vlij na připravený plech,hned na to udělej ty tvaroh. mřížky,poklaď ovocem a šup,šup s tím do rozehřáté trouby;-).Pečící papír se používá tehdy,pakliže nechceme po pečení mýt špinavý plech (papír vezmeš a vyhodíš;-)) a nebo pokud je plech nějak poškozen a třeba se to někde připéká.Jinak stačí plech vymazat tukem a vysypat hrubou moukou;-).

Gabi:

7. 7. 2010 14:49

Chtela sem se zeptat,sem zacatecnice a chci udelat radost rodicum az se vrati z dovolene.Tvarohe mrizky se davaji na testo pred pecenim do trouby??A musi to byt na pecicim papiru??Nestaci jenom vysypat??Predem dekuji za odpoved..

finneta

22. 6. 2010 14:38

vikina2222 - to jsem moc ráda.:-D:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rychlá buchta jahodová buchta s tvarohem jahodová buchta s pudinkem rychlá buchta na plech buchta s jahodami jahodová buchta s drobenkou buchta s tvarohem a jahodami rychlá buchta s jahodami tvarohová buchta s jahodami rychlé buchty hrnková buchta s drobenkou jednoduchá jahodová buchta hrnková kuchařka rychla tvarohova buchta tvarohovo jahodová buchta rychlá buchta s tvarohem rychlé buchty na plech rychlá buchta recept recept na jahodovou buchtu buchta s jahodama

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, prášek do pečiva, vejce, olej, cukr vanilkový, mléko, tvaroh, pudink vanilkový, cukr, cukr vanilkový, jahody

TopRecepty.cz

Jahodová buchta hrnková rychlá

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3lm9