Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gazpacho snadno a rychle

Hodnocení receptu je 4,8 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

4. 6. 2017 05:02

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie505 kJ / 121 kcal
Bílkoviny3,87 g
Tuky0,90 g
Vláknina6,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo vinného octa jsem tentokrát dala pár kapek balzamika. Bylo to ještě lepší.

Místo ledové vody můžete polévku zchladit kostkami ledu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak rychle oloupat rajčata gaspacho recept okurky hadovky recepty gaspacho gazpacho recept recept na gazpacho recept na gazpacho gaspacho pravý recept gaspačo s chlebem priprava gaspacho ledova polevka gaspacho gazpačho s chlebem recept gaspacho okurky hadovky recepty gaspačho z rajčat gazpacho pravé okurky hadovkyrecepty

Suroviny: okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, rajče, šťáva rajčatová, ocet vinný červený, česnek, cibulka jarní, sůl, pepř mletý, bazalka čerstvá, koření oregáno, tymián, rozmarýn, olej olivový, chléb bílý

TopRecepty.cz

Gazpacho snadno a rychle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4r6n