Vařený Hermelín
Suroviny
Porce: Jeden sýr = jedna porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 291 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
Tuky | 23,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 5. 2017 06:23
casino: Já polemizuji s obalem, dobou vaření a s příměsemi. Samotný fakt, že se hermelín vaří, mě nepohoršuje, jak jste si určitě všiml.
21. 5. 2017 01:17
zizala: Nadja:
Dámy klídek
Dnes už to nevyšlo, bylo navaříííno, zkusím až ráno ke snídani... Když ale paní co s ní žiji slyšela k čemu se hotovím, tak protočila panenky a vyjádřila se jen nepatrně kulantněji než mnohé zde
Hermelín nekupuju, ale řeqapilo mě, že je jen nepatrně levnější, než roquefort
OT: a myslíte, že je podstatný rozdíl mezi sýrem grilovaným v ALOBALU a v tomtéž vařeném, he
Dámy klídek
Dnes už to nevyšlo, bylo navaříííno, zkusím až ráno ke snídani... Když ale paní co s ní žiji slyšela k čemu se hotovím, tak protočila panenky a vyjádřila se jen nepatrně kulantněji než mnohé zde
Hermelín nekupuju, ale řeqapilo mě, že je jen nepatrně levnější, než roquefort
OT: a myslíte, že je podstatný rozdíl mezi sýrem grilovaným v ALOBALU a v tomtéž vařeném, he
20. 5. 2017 22:22
zizala: reklamy nesleduji, tak jsem prohlédla krabičku. Mě by nikdy ani ve snu nenapadlo dávat Hermelín vařit, natož v obalu.
20. 5. 2017 18:23
Nadja: No, já jsem v reklamách na grilovaný hermelín slyšela radu, že se hermelín nikdy negriluje v původním obalu, ale přendavá se do alobalu. Původní obal je totiž kombinací hliníku, papíru a vosku.
Na grilování naprosto nevhodné a podle mého mínění i pro jinou tepelnou úpravu Ale odvážným přeju dobrou chuť
Na grilování naprosto nevhodné a podle mého mínění i pro jinou tepelnou úpravu Ale odvážným přeju dobrou chuť
20. 5. 2017 18:02
zizala: přečetla jsem celý obal smetanového (žlutého) Hermelínu, ale nic o tom, že by se neměl tepelně upravovat v původním obalu, jsem nenalezla, i když jsem si na to vzala lupu.
19. 5. 2017 22:04
casino: teplý hermelín se syrovou cibulí a tatarkou..není co pitvat
19. 5. 2017 21:45
zizala:
Jj, "Křenové kuličky z červené řepy" to bylo maso!
***
Kdysi jsem byl nesmlouvavý zastánce studených omáček postudenu..., ale časy se mění: http://www.labuznik.cz/recept/pikantni-bagety-pod-...
Lenunka:
No, zeptal bych se proč myslíte, ale vy jste štonc to tu dál pitvat bez ohledu na to, že jsme na kulinárním fóru
Jj, "Křenové kuličky z červené řepy" to bylo maso!
***
Kdysi jsem byl nesmlouvavý zastánce studených omáček postudenu..., ale časy se mění: http://www.labuznik.cz/recept/pikantni-bagety-pod-...
Lenunka:
No, zeptal bych se proč myslíte, ale vy jste štonc to tu dál pitvat bez ohledu na to, že jsme na kulinárním fóru
19. 5. 2017 21:04
rihana: ale špatně to právě vypadá
casino: vyzkoušejte, ale vezměte si na toaletu něco ke čtení, preventivně
casino: vyzkoušejte, ale vezměte si na toaletu něco ke čtení, preventivně
19. 5. 2017 20:51
casino: No, u křenových kuliček jsem své pravidlo - nevařit pitomosti - porušila, protože mi vadí, když ze mě někdo (autor a realizátoři) drze dělá blbce.
Neumím si představit vařit sýr 15 minut (mmch. není zmíněn způsob vaření), na horký sýr plesknout tatarku a koření v nerozumném množstvím a nemít z toho zažívací potíže.
Důvod, proč výrobce nedoporučuje používat původní obal, též neznám, ale při grilování to dodržuju. Pro nic za nic to asi není.
Neumím si představit vařit sýr 15 minut (mmch. není zmíněn způsob vaření), na horký sýr plesknout tatarku a koření v nerozumném množstvím a nemít z toho zažívací potíže.
Důvod, proč výrobce nedoporučuje používat původní obal, též neznám, ale při grilování to dodržuju. Pro nic za nic to asi není.
19. 5. 2017 20:37
Přiznávám, že jsem rcp, obrazně řečeno, sezobl i se "staniolem" tedy až na tu sušenou zeleninu, že
Dokonce si myslím, že je to způsob jak zpracovat čerstvý, nedozrálý sýr...
zizala: opět vám dám příležitost abyste mě setřela za to, že vyzkouším další možnou pitomost... Niggde jsem např. nedohledal zmínku o tom, proč nevařit - že by kvůli mykotoxinům?
Dokonce si myslím, že je to způsob jak zpracovat čerstvý, nedozrálý sýr...
zizala: opět vám dám příležitost abyste mě setřela za to, že vyzkouším další možnou pitomost... Niggde jsem např. nedohledal zmínku o tom, proč nevařit - že by kvůli mykotoxinům?
19. 5. 2017 20:23
Ale špatně to nevypadá.
19. 5. 2017 19:10
mika59: Ano, a je prý jedno, jak je ten hermelín velký. Před tepelnou úpravou hermelínu v původním obalu varuje sám výrobce.
19. 5. 2017 19:07
no je to přinejmenším...zvláštní
19. 5. 2017 19:07
zdenka.s: Taky si myslím, že je to produkt nějakého trolla, ale raději mlčím. Já tohle zkoušet nebudu ani náhodou, nechci strávit noc na WC
19. 5. 2017 19:06
Taky se mi to nezdá..2 lžičky Vegety na jeden Hermelín a čtyři lžíce tatarky si fakt nedovedu představit.. Ale proti gustu..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 5 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 3 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hermelínu vařený hermelín hermelin hermelín recepty hermelin recept co z hermelinu recepty vaření co vari hermelin? co uvarit z hermelinu hermelín vařeny vyrobce hermelinu smažený hermelín bez obalu recepty hermelin recept z hermelinu recept na upravu hermelínu vaření recepty hermelín vařený v alobalu nakládanýhermelín co varit z hermelínu kanapky s hermelínu
Suroviny: sýr hermelín, tatarská omáčka, vegeta
Vařený Hermelín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jw2P
35 názorů