Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařený Hermelín

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

19. 5. 2017 15:04

Suroviny

Porce: Jeden sýr = jedna porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 291 kJ / 309 kcal
Bílkoviny23,33 g
Tuky23,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,13 g
Sůl3,00 g
Sacharidy1,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

21. 5. 2017 06:23

casino: Já polemizuji s obalem, dobou vaření a s příměsemi. Samotný fakt, že se hermelín vaří, mě nepohoršuje, jak jste si určitě všiml.

casino casino

21. 5. 2017 01:17

zizala: Nadja:
Dámy klídek:-)
Dnes už to nevyšlo, bylo navaříííno, zkusím až ráno ke snídani... Když ale paní co s ní žiji slyšela k čemu se hotovím, tak protočila panenky a vyjádřila se jen nepatrně kulantněji než mnohé zde :-//:-):-D
Hermelín nekupuju, ale řeqapilo mě, že je jen nepatrně levnější, než roquefort :-O
OT: a myslíte, že je podstatný rozdíl mezi sýrem grilovaným v ALOBALU a v tomtéž vařeném, he:-?:-D:-K

Nadja Nadja

20. 5. 2017 22:22

zizala: reklamy nesleduji, tak jsem prohlédla krabičku. Mě by nikdy ani ve snu nenapadlo dávat Hermelín vařit, natož v obalu.;-)

zizala zizala (moderátorka)

20. 5. 2017 18:23

Nadja: No, já jsem v reklamách na grilovaný hermelín slyšela radu, že se hermelín nikdy negriluje v původním obalu, ale přendavá se do alobalu. Původní obal je totiž kombinací hliníku, papíru a vosku.
Na grilování naprosto nevhodné a podle mého mínění i pro jinou tepelnou úpravu :-p Ale odvážným přeju dobrou chuť :-D

Nadja Nadja

20. 5. 2017 18:02

zizala: přečetla jsem celý obal smetanového (žlutého) Hermelínu, ale nic o tom, že by se neměl tepelně upravovat v původním obalu, jsem nenalezla, i když jsem si na to vzala lupu. ;-)

Lenunka Lenunka

19. 5. 2017 22:04

casino: teplý hermelín se syrovou cibulí a tatarkou..není co pitvat:-)

casino casino

19. 5. 2017 21:45

zizala:
Jj, "Křenové kuličky z červené řepy" to bylo maso! :-D
***
Kdysi jsem byl nesmlouvavý zastánce studených omáček postudenu..., ale časy se mění: http://www.labuznik.cz/recept/pikantni-bagety-pod-... :yes:

Lenunka:
No, zeptal bych se proč myslíte, ale vy jste štonc to tu dál pitvat bez ohledu na to, že jsme na kulinárním fóru :-((

Lenunka Lenunka

19. 5. 2017 21:04

rihana: ale špatně to právě vypadá:-D

casino: vyzkoušejte, ale vezměte si na toaletu něco ke čtení:-), preventivně

zizala zizala (moderátorka)

19. 5. 2017 20:51

casino: :-D No, u křenových kuliček jsem své pravidlo - nevařit pitomosti - porušila, protože mi vadí, když ze mě někdo (autor a realizátoři) drze dělá blbce.

Neumím si představit vařit sýr 15 minut (mmch. není zmíněn způsob vaření), na horký sýr plesknout tatarku a koření v nerozumném množstvím a nemít z toho zažívací potíže.

Důvod, proč výrobce nedoporučuje používat původní obal, též neznám, ale při grilování to dodržuju. ;-) Pro nic za nic to asi není.

casino casino

19. 5. 2017 20:37

Přiznávám, že jsem rcp, obrazně řečeno, sezobl i se "staniolem":-D tedy až na tu sušenou zeleninu, že :-((
Dokonce si myslím, že je to způsob jak zpracovat čerstvý, nedozrálý sýr...
zizala: opět vám dám příležitost abyste mě setřela za to, že vyzkouším další možnou pitomost... :-D Niggde jsem např. nedohledal zmínku o tom, proč nevařit - že by kvůli mykotoxinům? :-O:-8

rihana

19. 5. 2017 20:23

Ale špatně to nevypadá.

zizala zizala (moderátorka)

19. 5. 2017 19:10

mika59: Ano, a je prý jedno, jak je ten hermelín velký. Před tepelnou úpravou hermelínu v původním obalu varuje sám výrobce.

Lenunka Lenunka

19. 5. 2017 19:07

no je to přinejmenším...zvláštní :-O

zizala zizala (moderátorka)

19. 5. 2017 19:07

zdenka.s: Taky si myslím, že je to produkt nějakého trolla, ale raději mlčím. Já tohle zkoušet nebudu ani náhodou, nechci strávit noc na WC :-D:-D

mika59 mika59

19. 5. 2017 19:06

Taky se mi to nezdá..2 lžičky Vegety na jeden Hermelín a čtyři lžíce tatarky si fakt nedovedu představit..:-O Ale proti gustu..:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z hermelínu vařený hermelín hermelin hermelín recepty hermelin recept co z hermelinu recepty vaření co vari hermelin? co uvarit z hermelinu hermelín vařeny vyrobce hermelinu smažený hermelín bez obalu recepty hermelin recept z hermelinu recept na upravu hermelínu vaření recepty hermelín vařený v alobalu nakládanýhermelín co varit z hermelínu kanapky s hermelínu

Suroviny: sýr hermelín, tatarská omáčka, vegeta

TopRecepty.cz

Vařený Hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jw2P