Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí špíz s cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

12. 5. 2017 18:08

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 541 kJ / 846 kcal
Bílkoviny83,43 g
Tuky43,18 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 3,49 g
Sůl8,85 g
Sacharidy29,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jemmy

12. 6. 2017 18:37

Vccera jsem byla pro jehneci,koupila jsem i jatra.Meli jsme dnes k obedu.K tomu rukolovy salat.Vyborny,vsichni jsme si moc pochutnali.Moc dekuji za recept.:-K:-K

tejaja tejaja

19. 5. 2017 18:07

jemmy: Ďakujem. :-K

jemmy

19. 5. 2017 17:33

Jehneci maso mame moc radi.tento recept se mi moc libi,urcite je to velka dobrota,ulozila jsem si,urcite vyzkousim.:-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí špíz jehněčí vyvar recept na jehněčí špíz jehněčí cuketa

Suroviny: játra, cuketa, cibule, sýr balkánský, vývar, protlak rajčatový, hořčice, tymián čerstvý, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Jehněčí špíz s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VDpX