Erbazzone z Emilia Romagna
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,34 g |
Tuky | 115,91 g |
Vláknina | 34,66 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 322,84 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2017 17:37
Ma ho zde v podobnych rozmarynaH
11. 5. 2017 12:08
11. 5. 2017 11:46
11. 5. 2017 11:44
11. 5. 2017 11:39
11. 5. 2017 11:39
11. 5. 2017 11:37
11. 5. 2017 11:35
A k receptu - máš tam preklep -1 ,5 kg droždia je trochu veľa.
11. 5. 2017 11:23
11. 5. 2017 11:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 18 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 25 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 30 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 35 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 38 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Už jste ochutnali rychlé a snadné falešné donuty s polevou i zdobením, které chutnají úplně všem?
Další recepty
Tématické fráze: recept na patenty katalánská čekanka
Suroviny: mouka hladká, voda, droždí, olej olivový extra virgin, sůl hrubozrnná, čekanka, cibule šalotka, česnek, parmazán, olej olivový extra virgin, pepř
Erbazzone z Emilia Romagna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6M8
Slaný koláč plněný mangoldem
rozmarynaH
Hodnocení receptu je 4,6 (7×)