Polévka Minestrone, italská
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 379 kJ / 1 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,94 g |
Tuky | 39,35 g |
Vláknina | 34,77 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 166,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2017 21:35
Varili sme opäť v škole a polievka chutila aj kolegom. Ďakujeme za recept a pridávame a fotky.
15. 1. 2017 18:51
Jitkas: Mám v Taliansku príbuzných, zvyčajne im ako darček nosím aj zeler - buľvový...v končinách, kde bývajú, ho dostať veľmi zriedka.
15. 1. 2017 16:53
Polevka je skvela jak v zime tak v lete. Meni se jen slozeni zeleniny. Tezko by Italove osmazili vsechnu zeleninu na oleji, maximalne by udelali z jemne nakrajene cibule, casti mrkve a rapikateho celeru mensi zeleninovy zaklad - soffrito. Pak by pridali zbytek na kosticky nakrajene zeleniny a cistou vodu ( neni treba zeleninoveho vyvaru). Jsou taci, kteri zeleninu vkladaji postupne, zalezi na tvrdosti jednotlivych druhu. Parmezan se pridava az pri servirovani, tedy na talir + trochu olivovveho oleje (kdo ma rad).
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
Ma pravdu casino, korenova petrzel a celer se v Italii nepouzivaji a kdyz ( treba Benatsko),tak jako varena ci smazena zelenina coby priloha.
Pokud to neni "rychlovka", susene fazole se predem namoci, uvari a vlozi i s tekutinou do polevky, prijemne ji zahusti
15. 1. 2017 12:27
casino:
15. 1. 2017 11:28
"Polévka Minestrone, italská"
No, je to pouhá maličkost ale když už to má být podle názvu italská polévka, tak Italové by na 99% použili řapíkatý celer a ne u nás běžný bulvový; chuťově to vyjde skoro nastejno, ale stejné to není
No, je to pouhá maličkost ale když už to má být podle názvu italská polévka, tak Italové by na 99% použili řapíkatý celer a ne u nás běžný bulvový; chuťově to vyjde skoro nastejno, ale stejné to není
15. 1. 2017 08:11
Fotka je oskenovaná?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 5 minutami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 4 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 4 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Polévková směs připravená na tuku byla hitem našich babiček. Připravíme ji podle oblíbeného receptu
Jak připravit netradiční čočkovou polévku z červené čočky. Videonávod pomůže
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: polevka minestrone minestrone podle pohlreicha italská polévka minestrone pohlreich italská polévka minestrone italská polévka minestrone italská minestrone polévka recept polévka minestrone recept minestrone polevka recept italská zeleninová polévka recept na polevku minestrone minestrone polévka italská polévka recept italská polévka minestrone italské polévky polevka italská minestrone recept polévka minestrone minestrone recept polevka minestrone podle pohlreicha polévka minestrone- recepty
Suroviny: kapusta, cibule, mrkev, zelenina kořenová, pórek, brambory, protlak rajčatový, fazole bílé, vývar zeleninový, těstoviny, sůl, pepř, olej, sýr parmazán strouhaný, rajče
Polévka Minestrone, italská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Jn
6 názorů