Bůček Hungaria se zelným salátem
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,89 g |
Tuky | 119,75 g |
Vláknina | 13,57 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 22,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Koření Hungaria je od Rojíka, je velmi pikantní a určitě ho každý nemá, proto dodávám složení:
Sůl, paprikové floky, hořčice, cibule, sl. paprika, koriandr, pepř černý, saturejka, oregano.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2018 14:16
25. 6. 2017 19:44
Blanka Dostalova: tady je odkaz na eshop https://www.rojikovokoreni.cz/hungaria/p24
25. 6. 2017 19:21
Blanka Dostalova: , ne, není z Maďarska, ale z Hurgady.. Egypt. Opravdu nevím, jetli lze koupit i v ČR. Já si ráda v různých zemích kupuji jejich, zase jiné koření. Určitě by stačilo nějaké hodně pikantní
25. 6. 2017 14:05
Kde prosím koupím koření Hungaria,...nemusím doufám do Maďarska
20. 1. 2017 16:58
Marie Švarcová : Tak ten neznám, ale určitě bude taky skvělý
20. 1. 2017 15:46
nemám pomalý hrnec ale mám Ultra Pro, ve kterém se maso peče bez podlévání a je naprosto fantastické, dělám v tom všechna masa i guláš, svíčkovou, ptáčky apod. Tento recept je skvělý i to koření je výborné.
Díky
Díky
17. 1. 2017 01:15
Ivosisko: No, nevím, jaká teplota je v pomalém hrnci, nemám k němu teploměr. Každopádně se v něm maso nespálí. Do klasického pekáče je pochopitelně nutné přidat víc vody a podle potřeby přilévat, dokud není bůček měkký.
16. 1. 2017 23:12
Jani: děkuji za informace, pokusím se toho přidržet a současně budu spoléhat na svůj nos, že mě včas bude varovat
Casino: jo, máš recht, ale já nechtěl hýbat s receptem....jen pro mne doplnit - zajímalo mě, jaká teplota odpovídá době vaření 6hod (abych mohl PH nasimulovat)
Casino: jo, máš recht, ale já nechtěl hýbat s receptem....jen pro mne doplnit - zajímalo mě, jaká teplota odpovídá době vaření 6hod (abych mohl PH nasimulovat)
16. 1. 2017 22:53
Ivosisko: V klasickém pekáči lze pochopitelně taky upéct bůček.. Takže zhruba 80 minut na 180 stupňů, ke konci bych přidala na výkonu na 220 stupňů. Záleží, jak velký bůček pečeme, podle toho dobu zkrátíme, nebo prodloužíme.
16. 1. 2017 21:45
Ivosisko:
PH nemám, IQ neznám ale rcp je v kategorii PH, tak to nechte bejt
No, bůček snad udusíte či upečete i bez receptu, že
Za složení oného koření
PH nemám, IQ neznám ale rcp je v kategorii PH, tak to nechte bejt
No, bůček snad udusíte či upečete i bez receptu, že
Za složení oného koření
16. 1. 2017 21:21
Dost mě to zajímá, ale nemaje PH a v poslední době ani IQ , mohl by mi někdo nápovědět základní parametry pro OH (obyčejný hrnec)?
15. 1. 2017 19:28
to bude dobré...
15. 1. 2017 15:50
15. 1. 2017 10:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 33 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Apríla si z lidí dělají i světoznámé firmy: Dokazuje to burger pro leváky, čokoládová majonéza nebo nápoj zvyšující IQ
Butikové dorty v běžné cukrárně nekoupíte: Jsou precizní, luxusní a neobvyklé
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Další recepty
Tématické fráze: egypt hungaria hungaria jak upéct výborný bůček ovarový bůček výborný bůček búček na kmíně naloženy buček zelný salát z kysaného zelí bůček v pomalém hrnci egypt hungarda měkký bůček recept búček s mrkví klasicky bůček pečený bůček v pomalém hrnci výborný naložený bůček měkký bucek bůček recepty bucek se zelim v pomalem hrnci koření hungaria recepty výborný bůček
Suroviny: bůček vepřový, koření hungaria, kmín celý, cibule, česnek, sůl, zelí kysané, cibule, olej olivový, feferonka čerstvá, okurka salátová, pepř
Bůček Hungaria se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWMv
14 názorů