Sladká krupice v trojobalu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 411 kJ / 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 8,60 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 154,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept na toto jedlo by som zaradila medzi "rodinné striebro", nikde inde som sa s ním nestretla a spomenula som si na neho náhodou.
Môže byť, že ho poznáte pod nejakým iným názvom, my sme ho doma volali len "rizika"... (možno pôvodne to bola "grizika", gríz=krupica) Sporadicky nám to mamka robila na večeru, ako deti sme to milovali.
Je to naozaj jednoducho dobrota...a keď nás honí Mlsná...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2020 09:48
pecka
27. 12. 2017 11:17
zdenka mrázová: Stačí dať do vyhľadávača.
http://www.rodicka.cz/co-je-panko-strouhanka-recep...
http://otakucimeliumpovidky.svetu.cz/536-panko.htm...
http://www.rodicka.cz/co-je-panko-strouhanka-recep...
http://otakucimeliumpovidky.svetu.cz/536-panko.htm...
27. 12. 2017 10:29
nemůžu nikde najít recept na výrobu panko strouhanky.Nevíte někdo přesně z čeho se dělá. Já jsem koupila pytlík u vietnamců, obalila jsem v tom kapra a bylo to výborné, je však drahá.
5. 2. 2017 19:47
yanull:
Myslím, že na to PANKO dřív nebo později někdo kápne - neměla by to být taková věda (zmíněné hostie, to byl pouze chuťový vjem). Když jsem rozhodil sítě, tak mi známí z It. psali, že tam se cosi podobného dělá z toustového chleba zbaveného kůrek; tam ale mají různého bílého pečiva hafo a všechno je to chleba (pane), že
No, asi by pečivo nemělo být "na pepř", ale kdo chystá strouhanku z ne úplně suchých rohlíků tak ví, že to není žádná brnkačka...
Myslím, že na to PANKO dřív nebo později někdo kápne - neměla by to být taková věda (zmíněné hostie, to byl pouze chuťový vjem). Když jsem rozhodil sítě, tak mi známí z It. psali, že tam se cosi podobného dělá z toustového chleba zbaveného kůrek; tam ale mají různého bílého pečiva hafo a všechno je to chleba (pane), že
No, asi by pečivo nemělo být "na pepř", ale kdo chystá strouhanku z ne úplně suchých rohlíků tak ví, že to není žádná brnkačka...
5. 2. 2017 16:56
casino: Tento recept se chystám vyzkoušet též. Bude to experiment, ale protože doporučovanou strouhanku nemaje, odložila jsem si k tomuto účelu čtvrtku domácí vánočky, kterou jsem nechala usušit a rozmixovala. Mám i hostie, které používám k jednomu druhu cukroví, ale ty by se krapet prodražily, ale můžu jich jako pokus trochu použít a uvidím, jak se obojí osvědčí .
11. 1. 2017 10:25
I když je venku 15° pod mínusem, tak jsem krupici zatím ještě do tří vrstev nebalil, ale už mám nakoupeno (nééé že su v lihu)
Nechci tady moc plevelit (magdalenka: snad promine) ale PANKO nebude z něčeho takového co si u nás představujeme pod pojmem "chleba": chuťově se PANKO blíží spíš hostiím, které jsou v podstatě bez chuti...
A že vám naše klasická strouhanka vyhovuje?
Jj, může bejt ale pokud nevyzkoušíte obalit před smažením dačo v PANKO, pak nemáte nic pro porovnání a nevíte wcg a o co přicházíte A co se ceny týká - nemusí být každý den posvícení...
Rád bych na topreceptech uvedl PANKO v širší známost, ale nevím jak na to
No, možná se PANKO chopí zdejší přebornice ve vkládání podobných rcp a zahltí topky "novými" recepty kde místo do strouhanky, rafinovaně obalí do PANKO, že
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=v...
Nechci tady moc plevelit (magdalenka: snad promine) ale PANKO nebude z něčeho takového co si u nás představujeme pod pojmem "chleba": chuťově se PANKO blíží spíš hostiím, které jsou v podstatě bez chuti...
A že vám naše klasická strouhanka vyhovuje?
Jj, může bejt ale pokud nevyzkoušíte obalit před smažením dačo v PANKO, pak nemáte nic pro porovnání a nevíte wcg a o co přicházíte A co se ceny týká - nemusí být každý den posvícení...
Rád bych na topreceptech uvedl PANKO v širší známost, ale nevím jak na to
No, možná se PANKO chopí zdejší přebornice ve vkládání podobných rcp a zahltí topky "novými" recepty kde místo do strouhanky, rafinovaně obalí do PANKO, že
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=v...
6. 1. 2017 10:29
magdalenka: Ale možná by šlo ze staršího chleba ostrouhat kůrku a pak zbytek nastrouhat. A je to zdarma, jen tedy práce navíc s tím ostrouháním kůrky
6. 1. 2017 10:18
nanny: som na tom podobne.
6. 1. 2017 10:14
magdalenka: Dekuji ,tak to neni levna zalezitost a musim rict,ze jsem cele roky spokojena s obycejnou strouhankou
6. 1. 2017 09:33
nanny: citujem z obchodu s ázisjkými potravinami:
"Panko strúhanka - panko je japonská strúhanka tradične používaná pri vyprážaní zeleniny, mäsa a rýb. Rozdiel medzi štandardnou a panko strúhankou, okrem spôsobu spracovania je aj to, že panko strúhanka je vyrobená z chleba bez použitia kôrky. Sú to veľké vzdušné vločky, ktoré dodajú jedlu ľahkosť a chrumkavosť"
(Pre zaujímavosť-u nás stojí 200 g asi 2,50 éčka.)
"Panko strúhanka - panko je japonská strúhanka tradične používaná pri vyprážaní zeleniny, mäsa a rýb. Rozdiel medzi štandardnou a panko strúhankou, okrem spôsobu spracovania je aj to, že panko strúhanka je vyrobená z chleba bez použitia kôrky. Sú to veľké vzdušné vločky, ktoré dodajú jedlu ľahkosť a chrumkavosť"
(Pre zaujímavosť-u nás stojí 200 g asi 2,50 éčka.)
6. 1. 2017 09:04
magdalenka: Muzu se zeptat,co to je Panko strouhanka?
6. 1. 2017 09:01
casino: teším sa na reakciu. Panko nepoužívam, zdá sa mi predražené.
5. 1. 2017 23:43
No, k osmažené krupici jsem se dopracoval přes polentu, ale v trojobalu jsem dělal pouze polentu
Vyzkouším krupici obalit v Panko strouhance.
Vyzkouším krupici obalit v Panko strouhance.
5. 1. 2017 15:15
To muze byt moc dobre.Tady se rika krupici ;grizmeel.Tak asi to bude ten griz-krupice.Ja mam strasne rada krupicovy puding.
5. 1. 2017 14:04
A vďaka za záujem, potešil ma.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 19 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 43 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 47 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: z čeho je panko strouhanka výroba panko strouhanky jak se dělá krupice hostie recept recept na výrobu panko strouhanky strouhanka panko výroba kruupice v trojobalu vyroba krupice panko strouhanka výroba jak vyrobit panko na strouhanku trojobalu strouhanka panko panko strouhanka jak vyrobit krupica recepty jak vyrobit panko strouhanka panko strouhanka domácí výroba z čeho vyrobená panko strouhanka jak se dělá sladká strouhanka jak se dělá strouhanka panko strouhanka recept z krupice recept na hostie
Suroviny: mléko, krupice, sůl, cukr, cukr vanilkový, olej, mouka, vejce, strouhanka, cukr moučkový, skořice, džem meruňkový
Sladká krupice v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qr5Z
20 názorů