Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka Súp Gà Nấm Hương
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,36 g |
Tuky | 11,82 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 304 mg |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 5,71 g |
Sacharidy | 86,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejlepší je samozřejmě uvařit silný vývar z celé slepice, ale postačí vám i kuřecí skelety a stehno.
Zdroj: Zahraniční web
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2023 10:22
31. 1. 2023 22:04
11. 10. 2020 13:11
19. 4. 2017 20:17
19. 4. 2017 15:32
23. 3. 2017 22:06
23. 3. 2017 19:35
22. 3. 2017 16:37
22. 3. 2017 16:28
22. 3. 2017 15:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 23 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 45 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Klobása na našem štědrovečerním stole? Samozřejmě. Vinná klobása totiž patří na vánoční stůl již celá staletí
Vinnou révu můžeme pěstovat i na zahradách ve výšce do 500 m. n. m. V kuchyni využijeme listy i hrozny
Jak oloupat zázvor. Poradíme vám jednoduchý trik, který vám usnadní práci
Další recepty
Tématické fráze: súp gá čínská slepičí polévka vietnamská rybí polévka rychlá vietnamská polévka thajská slepičí polévka vietnamska kuřecí polévka s kukurici vietnamská kuřecí polévka vietnamska polivka vietnamská rybí omáčka vietnamské recepty sušené houby shiitake recepty silná polévka z kuřecích skeletů vietnamská kuřecí polévka sup ga vietnamska polevka kureci s kukuřice vietnamská kuřecí polévka sup ga nam huong kuřecí skelet omáčka vietnamska polevka s kurecich stehen jak se vaří čínská slepičí polévka větnamska polévka se solamilem recept vietnamská polivka pho
Suroviny: skelet kuřecí, stehno kuřecí, zázvor čerstvý, cibule, omáčka rybí, cibulka jarní, kukuřice sterilovaná, vejce, houby shiitake, tapiokový škrob, sůl
Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka Súp Gà Nấm Hương
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GNlQ
10 názorů